Aktív témák

• Nand_i

tag

válasz eBeni #6732 üzenetére

Szia,

Szerintem alapvetően az volt a cél az x300zal és a 301gyel, hogy megmutassák, hogy ilyet is tudnak (meg hogy lehessen fikázni az air-t hogy ugyanakkora, mégis használhatatlan :D ). Ugyan abban a méretben egy tényleg teljes értékű gépet kínálnak olyan technológiákkal, amik akkor/most még nem (voltak) elérhetőek széles körben, ezért is drágább. Pl ledes kijelző akkor még nem volt annyira jellemző, SSD meghajtó, stb. Aki ekkora gépet vesz, annak szerintem nem fontos annyira, hogy legyen benne a legbikább videókártya, viszont fontos az, hogy legyen strapabíró, hordozható. Szerintem ez általában elvárás annál aki 13" alatti gépet vesz.
    Én a helyedben azon gondolkodnék el, hogy kell-e erős videókártya, beépített optikai meghajtó, és mennyit, illetve mivel akarod hordani. Ha nem fontos a videó, az optika és az ár sem számít, akkor szerintem x200, de ha valamelyik kell vagy nem akkora a keret akkor T400. Ha sokat hordod, akkor x200. Én anno T61-T400-x200 között gondolkodtam, aztán a pénztárcámban lévő űr miatt lett T61, szerencsére eddig nem okozott csalódást.

Aktív témák