- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- SSD kibeszélő
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egérpad topik
- OLED TV topic
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Kompakt vízhűtés
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
q13579
senior tag
Sziasztok!
Ma hozták meg a Lenovo R61i laptopom. Viszont lenne vele pár problémám.
Először is, vista install után nem ismeri fel a lapkakészletet, a vga-t és a wlan kártyát.
Valamint nem reagál pl az Fn+F5 billre sem, így nem tudom aktiválni a wlan-t. (bluetooth ikon világít).
Mindent feltettem már ami a lenovo oldalán található, de semmi változás. (linuxbol is probáltam, ott reagál az fn+f5-re de csak a bt kapcsolja ki és be...)
Vga-ra (már win-ben) pedig annyit ír, hogy szabványos vga grafikus adapter (14Mb)... (holott egy nvidia quadro NVS 140M 128 Mb kari van benne.Kérem, aki tud ötletet, hogy mit kezdjek vele, segítsen. (Egyel régebbi bios van rajta, nem tudom érdemes-e frissiteni, mert a legújabb csak pár "hibát" orvosol hivatalos oldal szerint)
Előre is köszönöm!
Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- SSD kibeszélő
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14 Apple M1 Pro 2021 16GB RAM 512GB SSD 3K Retina kijelző 246 ciklus
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD FHD+ Érintőkijelző 159.990 Ft
- Újszerű ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (4K Intel Core I9 10885H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Intel Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 G2 (Core I9 32Gb 1 Tb 4Gb Nvidia) laptopom eladó!
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Hajlítható stílus, pörgős teljesítmény - 512GB
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest