Aktív témák
-
TonTomika
aktív tag
Sziasztok!
Mostanság elgondolkodtam rajta hogy a PC-met ki kéne váltani egy jó kis notival...(fősulira járok így cipelem a gépem...nomeg nem valami fullos a drága csak a kín van vele
)
Nos első körben apple macbookkal szemegettem...sőt nem egy ismerősömnek van, bele is szerettem rendesen mert amire nekem kéne arra jó....kicsi, sokáig bírja, egyszerű, szerethető, és nem kell foglalkozni vele túlságosan mert működik és kész. (nem vagyok suta a gépekhez, mindent megoldok ha meglehet oldani, csak beleuntam az állandó buherálásba
) Viszont drága lenne most nekem egy ilyen szerkentyű.
Nézegettem használt notikat...őszintén egyik sem jön be...kivételt képez az IBM ThinkPad T4X, T6X sorozat, noha T6X-nek már borsosabb az ára.
Amire használom a gépet:
-Net, office, msn
-Zenehallgatás
-Filmnézés
-Potoshop ->fotózokKérdésem az lenne hogy a "p" széria CAD-en kívül PS-el is jobban elboldogul mint sima társai? Érdemes külföldről pl ebay-ről beszerezni valami jobb darabot, vagy inkább itthon?
Használtan szeretnék kifogni valami jó gépet...és 160-180nál nemigen akarok rá többet szánni
Válaszokat előre is köszi!
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- 90-es években voltam gyerek
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest