Aktív témák

• Tim82

félisten

válasz karesz501 #4208 üzenetére

én abból a (legtöbb embernek magától értetődő) feltevésből indultam ki, hogy utólag nagyon nehéz hozzá recovery lemezt szerezni (gy.k. lehetetlen), anélkül meg megoldhatatlan egy már nem eredeti oprendszerrel ellátott, legyalult vinyón a recovery partíció helyreállítása. ja bocs, hogy nem fejtettem ki bővebben, a fél topik erről szól, ha visszaolvasol. én annak idején megtettem, hidd el, érdemes. :P

te erre belekötöttél. ki ért félre kit? nem sopánkodás kérdése... te osztottad az észt. kár, hogy nem nyert. ;]

"IBM-nél szintén lehet érdeklődni nem kell hozzá tuti összeköttetés, hidd el, csak egy telefon ;]" - így van, ha garanciális volt a géped, régebben lehetett tőlük venni aranyárban. nem nagy dolog, végül is... ingyér biztosan nem osztogatnak már régóta. ;)

szerintem gondolkozz még egy picit a témán. :) és gyere TP-talira. :D

mod: mellesleg nagyon nem tudod, hogy mit érzek (az előző, még bőven garanciális T60-oddal :P ). elvagyok IBM-es oprendszer nélkül is, a driver-eket gond nélkül leszedem, pusztán tisztább, szárazabb, jobb érzés, ha van hozzá recovery lemezem.

Aktív témák