- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- 3D nyomtatás
- VR topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
RoBorg
tag
Hello!
Én most vetten egy x20-as. Tudom jó régi, de már bele is szerettem. Csak az gond vele, hogy OP.rendszer nincs rajta. Ebben kérném a segitségeteket. Mármint a telepitésben. Van valakinek ötlete, hogyan fogjak hozzá.
A legnagyobb probléma, hogy nincsen benne CD/DVD, sem floppy. Azt gondoltam legalább valami alaprendszer lesz rajta, de nincs. Csak a BIOS-ig megy.
Szóval USB külső CD meghajtó bármilyen lehet? Mert a termék támogatásnál csak IBM tipusokat emleget. S mit állitsak be, ha azt onna szeretnék telepiteni? ATAPI CDROM-ot? Mert ugye ez USB, nem ATAPI. Vagy mégis. Esetleg, ha kiveszem a vinyót, s egy másik gépen telepitek rá rendszer az járható út? Mert nekem azt mondták egy másik IBM laptop kell a telepitéshez. Ez kicsit furcsa...miért kellene hozzá?Nagyon kiváncsi vagyok a válaszokra.
Üdv: Rob
Aktív témák
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest