- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Hővezető paszták
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
Aktív témák
-
Dolby
senior tag
Nos igen, egyet kell értenem mindkettőtökkel. A T60 nem egy média központ, nem arra tervezték. Azért is B.Class, hogy ha az üzletemberek hordozzák bírja a strapát. Viszont nekem valahogy a sima felhasználáshoz is inkább szimpatikus a strapabíró külső és nem túl turbó belső, minthogy megvetessek velük egy consumer kategóriát gyengébb összeszereléssel.
A laptop pedig azért lenne jó mert ténylegesen nem hely nincs arra hogy elférjen egy pc, csak éppen minden helynek van valamilyen funkciója, tehát nem tudnak kijelölni egy konkrét helyet a gépezésre. Tehát néha konyhában, szobában, ágyba stb lenne használva. Illetve nagy-ritkán ugyan, de használnák munkához is illetve hosszabb utazásokra is vinnék. Ezért gondolkoztam rajta, hogy lehet hogy nem ártana inkább T60.
Eddig a Lenovo N100-as volt a befutó, mert a consumer gépek között szerintem kimagaslóan stabil a felépítése, és nem is túl drága. Viszont hátránya hogy szeretnénk 3 éves garit amit ehhez bővíteni kéne majdnem 40ezerért. Éppen ezért még a Dell 1501-es gépében gondolkodtam amihez egyből 3 évet adnak, de ez a 199ezres T60 nagyon megmozgatta a fantáziámat.
Tehát ez a full story :-)
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Futás, futópályák
- Peter Kiss: Somogyi internet rádió INR 5000/BK
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest