Hirdetés
- EUV-áttörés vagy marketingfogás? Lépeget előre Kína a felzárkózás rögös útján
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
Aktív témák
-
sssent
senior tag
válasz
Krissz22
üzenetére
Én is tapasztalom, hogy a kép bekapcsoláskor villan és csíkozódik egy pillanatra, amikor a kijelző fedelét kinyitom. Ráadásul ezt nem csak a saját monitorja, hanem a VGA-n rádugott külső monitor is csinálja, még akkor is, ha a saját teljesen ki van kapcsolva. Boot után szintén van ez. Ha FNF3-mal kapcsolom ki a monitort, és kapcsolom vissza, akkor nincs ilyen.
Újonnan is csinálta, és nem csak a saját gépemen tapasztaltam ezt, szóval szerintem semmi gond nem lesz vele - villanjon, ha akar.A fagyások nem igazán normálisak, ha épp nem csinálsz semmit. Ilyenekre tudok gondolni:
- CPU undervoltage egy kicsit sokra sikerült (ha csináltál ilyet, emeld meg 1-2 fokkal)
- futtass memtesztet, hátha
- fagyáskor nézd meg a hőszenzorok értékeit; van úgy, hogy kontakthiba csak akkor jön elő, ha épp jó meleg van odabent
Ha semmi rendelleneset nem találsz, akkor törődj bele, valószínűleg csak az OS vacakol, hardverhibánál valószínűleg gyakrabban csinálná.
Aktív témák
- HP OMEN 17 - i9, RTX 3080, 1 TB SSD
- Macbook Air M1 8/256
- Apple Macbook Air 2025 M4 24GB/512GB SSD Éjfekete Színben 12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Itt az igazi AJÁNDÉK ÁR! - ÚJ, bontatlan Macbook Air 16/256GB AZONNAL! - Midnight
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest