Aktív témák
-
Krissz22
senior tag
válasz
Gondwana
üzenetére
Én az Everesttel néztem meg: számítógép > Energiagazdálkodás.> Elhasználódás mértéke, de kiírja számokkal is:
Tervezett kapacitás 56160 mWh,
Kapacitás teljesen feltöltve 53670 mWhEgy másik kérdésem lenne még. A kijelzővel kapcsolatos....először is, kicsit vicces, hogy (everest szerint), a 2007-es gyártású gépbe, egy 2004-es kijelzőt tettek.
Szóval, mondom a tapasztalt dolgokat. Mikor betöltött a Windows és már látom az asztalt, akkor mindig villan kettőt a kijelző. Tehát, mintha gyorsan ki-be kapcsolna.
Akkor, ha 15percnél tovább hagyom, úgy hogy nem nyúlok hozzá, akkor a monitor kikapcsol és csak úgy kapcsol vissza, hogyha lehajtom és újra felnyitom. Egér, vagy billentyűt használva nem.Még arra is figyelmes lettem, hogy mikor bekapcsol a monitor, mintha csíkozódva állna munkába, tehát az elején csíkozódva telítődik be a képernyő képpel. (remélem érthetően írom).

A pár hónapos használat alatt, eddig kb. 3x fagyott meg. De akkor nem reagált semmire sem. Ez mitől lehetett? Csak a netet böngészem, meg levelezgetek, semmi extra terhelésnek nincsen kitéve...
Az lenne a kérdésem, hogy ezek mind, normális jelenségek?
Előre is köszönöm!
Aktív témák
- Videó stream letöltése
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Facebook és Messenger
- Vicces képek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest