Aktív témák

• Tim82

félisten

Sziasztok! Ha minden igaz, hamarosan én is a Thinkpad-es exkluzív klub tagja leszek, igaz, ''csak'' egy T40-essel. (sürgősen lekopog) :) Úgyhogy szorgosan olvasgatom a fórumot, nehogy hülyén haljak meg. :DDD

Van pár kérdésem: nincsen-e valakinek fájlformában olyan (magánember és magánember közötti) adásvételi szerződése, amit így, használt laptopvásárlásra rá lehetne szabni, hogy minden szabályos legyen - és át tudná nekem küldeni? Nem mintha nem tűnne megbízhatónak az eladó (itt a Prohardveren), de végigolvasva a fórumot, jobb az óvatosság (most kértem el pl. a típus- és szériaszámot utánanézésre - valamint állítólag 2008-ig él a garancia, és hátha szükség lesz rá, mert az alap 512 Mb RAM / 40 Gb HDD pl. nekem kevés hosszútávon).

Másrészt a garancia attól még él, ha én HDD-t, RAM-ot, ODD-t cseréltetek a gépben? (Ha jól értelmeztem egy jóval korábbi hozzászólást, akkor igen, de biztos csak az adó és a halál, minden mást jobb megérdeklődni. :DDD )

Harmadrészt mivel az eredeti Win XP, és a recovery partíció is le lett törölve a gépről (jó, német Win XP-vel én is hasonlóan jártam volna el, bár a recovery-t lementettem volna - igaz, kapok a géphez driver-eket CD-n), lehet németországi származású géphez magyar nyelvű recovery-t szerezni és hogyan? (Láttam, korábban a Herby nevű úriemberhez lehetett fordulni, de nem tudom, előfordul-e még erre...) Úgy gondolom, nem árt, ha megvan a recovery, főleg, ha HDD-csere is tervbe lesz véve...

Tudom, hogy ezek olyan témák, amik korábban ezerszer felbukkantak, de az a biztos, ha rákérdezek. Inkább kétszer, mint egyszer sem... mindent azért, hogy elkerüljem a bukta lehetőségét. :)

Előre is köszönöm a segítséget! :)

Aktív témák