- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Home/Nest
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
Aktív témák
-
Tim82
félisten
Sziasztok! Ha minden igaz, hamarosan én is a Thinkpad-es exkluzív klub tagja leszek, igaz, ''csak'' egy T40-essel. (sürgősen lekopog)
Úgyhogy szorgosan olvasgatom a fórumot, nehogy hülyén haljak meg.
Van pár kérdésem: nincsen-e valakinek fájlformában olyan (magánember és magánember közötti) adásvételi szerződése, amit így, használt laptopvásárlásra rá lehetne szabni, hogy minden szabályos legyen - és át tudná nekem küldeni? Nem mintha nem tűnne megbízhatónak az eladó (itt a Prohardveren), de végigolvasva a fórumot, jobb az óvatosság (most kértem el pl. a típus- és szériaszámot utánanézésre - valamint állítólag 2008-ig él a garancia, és hátha szükség lesz rá, mert az alap 512 Mb RAM / 40 Gb HDD pl. nekem kevés hosszútávon).
Másrészt a garancia attól még él, ha én HDD-t, RAM-ot, ODD-t cseréltetek a gépben? (Ha jól értelmeztem egy jóval korábbi hozzászólást, akkor igen, de biztos csak az adó és a halál, minden mást jobb megérdeklődni.)
Harmadrészt mivel az eredeti Win XP, és a recovery partíció is le lett törölve a gépről (jó, német Win XP-vel én is hasonlóan jártam volna el, bár a recovery-t lementettem volna - igaz, kapok a géphez driver-eket CD-n), lehet németországi származású géphez magyar nyelvű recovery-t szerezni és hogyan? (Láttam, korábban a Herby nevű úriemberhez lehetett fordulni, de nem tudom, előfordul-e még erre...) Úgy gondolom, nem árt, ha megvan a recovery, főleg, ha HDD-csere is tervbe lesz véve...
Tudom, hogy ezek olyan témák, amik korábban ezerszer felbukkantak, de az a biztos, ha rákérdezek. Inkább kétszer, mint egyszer sem... mindent azért, hogy elkerüljem a bukta lehetőségét.
Előre is köszönöm a segítséget!
Aktív témák
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest