Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Részesedést szerezhet az AMD-ben az OpenAI
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Tim82
félisten
Sziasztok! Ha minden igaz, hamarosan én is a Thinkpad-es exkluzív klub tagja leszek, igaz, ''csak'' egy T40-essel. (sürgősen lekopog)
Úgyhogy szorgosan olvasgatom a fórumot, nehogy hülyén haljak meg.
Van pár kérdésem: nincsen-e valakinek fájlformában olyan (magánember és magánember közötti) adásvételi szerződése, amit így, használt laptopvásárlásra rá lehetne szabni, hogy minden szabályos legyen - és át tudná nekem küldeni? Nem mintha nem tűnne megbízhatónak az eladó (itt a Prohardveren), de végigolvasva a fórumot, jobb az óvatosság (most kértem el pl. a típus- és szériaszámot utánanézésre - valamint állítólag 2008-ig él a garancia, és hátha szükség lesz rá, mert az alap 512 Mb RAM / 40 Gb HDD pl. nekem kevés hosszútávon).
Másrészt a garancia attól még él, ha én HDD-t, RAM-ot, ODD-t cseréltetek a gépben? (Ha jól értelmeztem egy jóval korábbi hozzászólást, akkor igen, de biztos csak az adó és a halál, minden mást jobb megérdeklődni.)
Harmadrészt mivel az eredeti Win XP, és a recovery partíció is le lett törölve a gépről (jó, német Win XP-vel én is hasonlóan jártam volna el, bár a recovery-t lementettem volna - igaz, kapok a géphez driver-eket CD-n), lehet németországi származású géphez magyar nyelvű recovery-t szerezni és hogyan? (Láttam, korábban a Herby nevű úriemberhez lehetett fordulni, de nem tudom, előfordul-e még erre...) Úgy gondolom, nem árt, ha megvan a recovery, főleg, ha HDD-csere is tervbe lesz véve...
Tudom, hogy ezek olyan témák, amik korábban ezerszer felbukkantak, de az a biztos, ha rákérdezek. Inkább kétszer, mint egyszer sem... mindent azért, hogy elkerüljem a bukta lehetőségét.
Előre is köszönöm a segítséget!
Aktív témák
- Lenovo Legion 5 - Ryzen 5 5600H / RTX 3070 / 32GB / 1,5TB SSD
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i7-10610U 16GB 256GB NVMe új akku gar
- ROG Flow Z13 GZ301ZE 2-in-1 13.4" FHD+ IPS érintő i9-12900H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe gar
- Gigabyte AORUS 15G 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 RTX4090 i9 13890HX 2TB SSD 32GB RAM
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest