Keresés

Aktív témák

• leewi

aktív tag

válasz Tim82 #2007 üzenetére

helló,

ne kicsinyítsük azért a t40-est..:R amég' legalább ibm..

szVsz magánemberek közötti adás-vételi léleknyugtatásnak jó..meg ha eccer netalántán megkér valaki, hogy igazold tényleg a tied..
    különben meg ilyen ''kis'' összegeknél bármi jogi utazás..hát sztem több lenne költségben..így inkább nézd meg az embert, meg a gépet is..de ha ph-s az eladó sztem sok mindentől nem kell tartanod..
    a garancia úgyis sorszám alapján megy így igazolnod sem kell, hogy te megvetted..DE..ha a wincseszter ill. hdd-odd-n kívűl értem ezalatt többi csavar láthatóan ''birizgálva'':U volt, vagyis szedte már szét nem ibm..no akkor a gari ugrott..kivéve ha pl. billentyűzet hibás lesz..azt még elfogadják..
    ha magad raksz bele ramot és nem ibm-es..akkor ha szervízbe viszed vedd ki mert csúnyán fognak nézni rád..:P

egyszer telepíts majd recovery-röl és hidd el inkább leírtanád...:)
    amennyi ideig ügyködik és amennyi értelmetlenséget felrak...hivatalos beszerzés ibm-n keresztül sztem megoldható..elvileg akár anyagiak nélkül is..de ebben nem vagyok bíztos..

s utoljára már abszolút saját vélemény..kevesebb a bukta egy használt ibm-ben mint egy vadiúj csoda akciós 100e körüli csodaműanyagban..:B

Aktív témák