- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Asztrofotózás
- Milyen TV-t vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Erősítő, hangfalak
Aktív témák
-
Magnat
veterán
Találkozott már vki olyan hibával, h az avsvc.exe ledöglik? Tegnap kikapcsoláskor előjött az üzenet és azóta szinte teljesen használhatatlan a gépem, egyik hálózati adapter sem működik (wifi, ethernet, BT, VM adapter) ... itt olvastam hasonlót, de nekem sajnos nem segített az Access connection eltávolítása. Egyszer segített az utolsó működő konfig visszatöltése, de akkor is csak addig éltek a csatolók, amíg újra nem indítottam a gépet, azóta néha segít, ha hálózat nélküli csökkentett módban letörlöm a csatolókat (normál módban még törölni sem engedi őket), utána restart után a következő kikapcsolásig időnként megjavulnak, de néha még ettől sem. Nem nagyon értem a dolgot, semmi kedvem megint Win reinstallt csinálni 2 hónapon belül másodszor (első alkalommal hasonlóan misztikus hiba miatt kellett). Jah és van még egy olyan gondom is (nemtom, van-e összefüggés, de tegnap óta jelentkezik ez is), h a tapi pad extra érzékennyé válik, ahova odahúzom a mutatót, jóformán mindenhol kivált egy klikk eseményt, de úgy tűnik, ez restart után pár percig van csak, utána megjavul
Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen autót vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- E-roller topik
- Asztrofotózás
- Milyen TV-t vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest