Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Otisz
őstag
válasz
Scalpel #10008 üzenetére
Igazából nagy gond nincs vele, de x301 után nem tűnt akkora nagy számnak. Hardveresen elég lassú az alap 2giga DDR3 rammal, plusz a 2 giga turbo memóval. 2x2 giga kell ahhoz, hogy elfogadható sebességet érjen el. Bár sokat lendítene rajta egy SSD.
(kijelzőt sajnos nem tudok - pedig én is akartam).evone: hétvégére lenne egy W700-as, de az már túl specifikus.
Napfénysüti:
lásd feljebb
Lpat01: csak Lenovo megy bele, ráadásul az egyel előtti T6x szériás nem jó bele. Szoktam ilyesmiket beszerezni, de az utóbbi hetekben nagyon nehéz bármit is normális idő alatt meghozatni
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- BAZÁR (Frissítve 08.03)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest