Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Aktív témák
-
ALI_G
veterán
Köszi, megnézem.
Megnéztem, és nem sok használható információt préseltem ki. Lehet rossz helyen néztem. Jó és pontos leírás kellene, mert hát nem vagyok, egy hálózati szakmenedzser
És hiába bénáztam végig egy délutánt, nem jött össze. telefonnal meg olyan eccerű, mér nem lehett triviálisabbra tervezni a softvereket és drivereket hozzá
Bár tudom, hogy jól megcsinált cucc ez a BT, én mégis helkopternek érzem magam.
Na hátha sikerül majd, és akkor leírom rendesen, ha még nincs fent sehol sem magyarul igazán jó formában. Ha másnem nekem jó lesz legközelebbre
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Path of Exile (ARPG)
- bambano: A sor végén
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
És hiába bénáztam végig egy délutánt, nem jött össze. telefonnal meg olyan eccerű, mér nem lehett triviálisabbra tervezni a softvereket és drivereket hozzá
Bár tudom, hogy jól megcsinált cucc ez a BT, én mégis helkopternek érzem magam.