Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
COLBrattShaw
csendes tag
Az kemeny,
hat jahh, a Crew-nak teljesen egyedi atmoszferaja van.
Erdekes, nalam verseny kozbe meg soha nem fagyott a game, nalam mindig a lobbyba a rulettnal fagy meg.Haha, vicces pm btw. lol
Es se tudtam, hogy te Magyar vagy, ha jo lenne ha tenyleg lehet mar egyedi matricazast csinalni az autokra, palettas szinvalasztast pedig nem is emlitenem, mert olyan alap dolog.
Nem szoktam tul surun pvp-zni, valoszinuleg legkozelebb akkor megyek majd amikor az uj nyeremeny esedekes, foleg csak kruzolni jarok fel. Eleg jol tartom magam, de a "nagyagyuk" ellen nincs nagyon eselyem.
Sajna a pvp manapsag vagas/kiszelesites hegyekrol szol, en meg az uton vezetos tipus vagyok, ugyhogy altalaban egy szoros versenyel, ha valaki elonyt szerez egy ilyennel, el is szoktam venni a gazt, had vezessen elol, ha annyira szeretne ott lenni.Ezeknek a csavoknak nem csak jo palya ismeretuk van(ami nagy elony alapbol), de vagjak az osszes "kiskapu"-t is.
Szvsz a pvp akkor lenne tuti, ha bejelolheto lehetne a slipstream mentes, ill. a "hc" verseny, amiben ha 4 kerekkel elhagynad a palyat, kirakna az utra mint ha a reset gombot hasznaltad volna.
Speed skill-eknel alapbol szigorubb szabalyrendszer van, ahogy 1-2 kerekkel kigurulsz a vonalon, egybol nem szamolja a metereket.
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!