Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dro0py

    tag

    Sziasztok!

    TCL TV-t szeretnék venni, és elmentem megnézni őket a budaörsi Euronicsba. Konkrétan a P635, C645 és C805 típusok voltak kiállítva náluk. Mivel androidos tv-t szeretnék, és mivel egy P635-ös alapmodellt már vettem (egy alig használt helyiségbe), az tetszett is, kíváncsi voltam, a komolyabbak mit tudnak, mert szeretnék egy magasabb kategóriás tv-t is venni, nagyobb méretben (a C745-öt és C805-öt néztem ki).

    Őszintén szólva nagyon nagy csalódás volt amit láttam, mert a P635 és C645 között is minimális volt a különbség (a C645-nek kicsit nagyobb volt a kontrasztja), és a C645 és a C805 között is minimális. Színekben kb ugyanazt tudták, és a fekete mindhármon egyértelműen és látványosan szürke volt. A legfurcsább az volt, hogy itt a fórumon dicsért C805 a mellette levő C645-höz képest kb ugyanazt a képminőséget tudta. (Direkt kíváncsi voltam a feketékre.)

    Más TV-kkel összhasonlítva pedig, a C805 mellett volt egy Hisense U6-os, aminek szebb volt a képe, pedig jóval olcsóbb típus.

    Ezek után nem lepett meg, hogy az LG C3-as OLED-je, ami szintén ott volt mellette, ég és föld volt a C805-höz képest, teljesen "más ligában játszott" a képminőség.

    Elképzelhető, hogy valami beállítási probléma volt ezekkel a tv-kkel? (A beállításokba nem mentem bele.) Mert nagyon szokatlan, hogy teljesen mást tapasztaljak személyesen, mint ami az értékeléseken és a teszteken látszik...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák