Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hm15
senior tag
válasz
Vhiktor #26996 üzenetére
Modern technika. 😀 Rákötöttem az asztali pc-m, 24p 23 Hz ok. Vissza a HTPC, és most az is jo. Pedig előtte millió próba és reménytelenség. HDMI handshake-re gondolok, más értelmes magyarázat nincs erre. Lényeg, h nem kell viasszaküldenem. 1 halott pixelen kívül rendben van. Kicsit a vetítős világ után szokni kell ezt a képi világot.
-
hm15
senior tag
Hello,
Néhány napos 75 C805-tel lenne problémám. Beüzemeltem, PC-re (HTPC Radeon RX560) rákötve van problémám 24p (23Hz és 24Hz) BD filmek lejátszásával.
Asztal 3840 60Hz ok, filmek 60Hz-en OK, de amint BD filmeket akarok nézni frekvenciaváltással, a TV 24 Hz-en villog, vibrál, UHD HDR 24 Hz-en még jobban.
Ami igazán érdekes, hogy Windows asztal 24 Hz-en szintén villog a legkisebb ablakkezelésre is.Volt kábelcsere, radeon driver, vsync beállítások és hasonlók, de semmi eredménye. Nyilván 60 Hz-en nem lehet BD filmeket nézni, ez nem megoldás, sajna így használhatatlan a tv. Van tippetek? Igy néz ki nagyjából: link
-
hm15
senior tag
Üdvözlet, csatlakozom egy 75 C805-tel a topikhoz. Hosszú évek után váltok projektorról tévés mozira, nézési távolság kb 2 méter lesz. Alábbi konzolt néztem ki, nincs szükség dönthetőre. Van tapasztalat,- esetleg ellenvetés alábbi típussal kapcsolatban?
SHO 7210SLIM FIX TV-TARTÓ KONZOL 43" - 90", MAXIMÁLIS TEHERBÍRÁS: 75 KG
Illetve tudnátok ajánlani megbízható átvitelre képes HDMI kábelt, HTPC lesz a forrás, 2 M bőven elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest