Új hozzászólás Aktív témák
-
gycs02
tag
Szia!
Nekem is volt beragadt pixelem. A legfelső HDMI-n használtam a Set Top Box-t és egyszer véletlenül bekapcsoltam a játék módot, utána jött elő. Hiába állítottam vissza, nem tűnt el. Aztán egyszer átdugtam az Arc-os HDMI-re, s eltűnt, ezután megpróbáltam a felső HDMI-t, s nem jött vissza. -
Igen, nem hátrány de nekem egyenesen maradt. Ha esetleg ezt vennéd, az is külön jó rajta hogy az alsó kampó rugós. És magától kattan be. A korábbinál csavarhúzóval kellett meghúzni, de ilyen nagy tv mellett már nem is férnék mögé. A feloldása is jó megoldás. Lóg két kábel ,amit csak megkell húzni. Igaz az nekem kilógott a tv alján , és zavart. De egyszerűen orvosoltam, nyomtam egy műanyag végű rajzszöget a falba egy kicsit fentebb mint a tv alja, és arra ráakasztottam mind a kettőt
így semmi sem látszik.
Egyébként van kisebb is az is elég lehet neked az még olcsóbb
Stell SHO 7410
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest