- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy9
őstag
A Tcl elött Sonym volt, és az Android tv sokkal jobb volt. C805-re fel lehet varázsolni a Google Tv helyett? Számomra borzalmas ez a Google tv.
-
lemmy9
őstag
Nekem a 85C805 nem talál újabbat a 143-nál. Vannak újabbak? Vagy honnan kell ezeket letölteni?
-
lemmy9
őstag
Bocs ha láma a kérdés. A GooglePlay-t hogyan tudom a főképernyőre varázsolni? Maga az alkalmazás megvan a rejtett bugyorban, de hogyan lehet kirakni?
-
lemmy9
őstag
válasz
freeland0806 #37322 üzenetére
Ok, köszönöm. Mégvalami. A home képernyőről hogyan kell eltüntetni a nemkívánatos appokat? Csak áthelyezés lehetőség van.
-
lemmy9
őstag
C805 az alany. Ma csomagoltam ki. 143-as szoftver van rajta. Egyelőre hasít minden. Érdemes frissíteni, van valami új funkció, vagy hagyjam a fenébe és maradjon?
-
lemmy9
őstag
Igen, köszönöm ezt láttam az Alzán is, de több helyen azt írja, hogy a 855,755-höz való. Kérdés, hogy működik-e a 805-tel.
Max visszaküldöm.
Más. Nem volt még TCL-em. Napokon belül megjön egy 85c805, para van, hogy esetleg bemutatótermi, vagy javított darab. Van fólia az elején gyárilag? Vagy csak zacsi? Az üzemidőhöz a menüből, vagy valami gombkombóval férek hozzá? -
lemmy9
őstag
Sziasztok!
Tudtok esetleg róla, hogy létezik-e valamilyen prémium táv a c805-höz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest