- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HP notebook topic
- 3D nyomtatás
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Milyen monitort vegyek?
- Hardverkemping június végén
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
junior19 #6167 üzenetére
"A képeknek gyakorlatilag annyi értelme van, mint filmrészletekkel elindulni jól kivilágított áruházakba tesztelni tévéket."
Ne haragudj, de nem így van!
Lehetséges "what you see" jellegű fotókat készíteni, és van értelme azok számára, akik egy kellően kontrasztos, jól beállított kijelzőn nézik meg azokat. (Ahol ez nem adott, ott nyilván tök mindegy.)
Ahogyan annak is van értelme, hogy áruházban, megfelelő teszttartalommal alaposan letesztelje az ember a készüléket. Nyilván, aki nem ért hozzá, nem tudja, mit nézzen, annak mindegy.
Egyébként nem "belevitték a fényképezésbe", hanem én kértem tőle a képminőséggel kapcsolatos értékelést, és (én egyedül) kértem fotót is; ha képes olyat készíteni, ami a látott képet adja vissza. Nekem számít.
A fotószerkesztésbe saját maga fogott bele.
Egyébként pedig nem ismerem őt, nem célom cáfolni azt, amit mond. Kár ilyen jellegű utalásokat is tenned, mintha én azért kértem volna bővebb info-t, mert "nem hiszek" neki.
Viszont sajnos az első beszámolója (amit többen is vártunk) nem tartalmazott semmi releváns információt a képminőségre, és arra vonatkozóan, hogy ezt a tévét érdemes-e egy lehetséges fejlesztésként számontartani.
Mindezeken túl a válasza alapján szerettem volna megfelelő teszttartalmakat küldeni neki, instrukciókkal, de látom, hogy már úgyis mindegy.
Lassan nemhogy az írástól, de az olvasástól is elmegy az ember kedve, ha erről a fórumról van szó...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest