- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen scannert vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
junior19 #6167 üzenetére
"A képeknek gyakorlatilag annyi értelme van, mint filmrészletekkel elindulni jól kivilágított áruházakba tesztelni tévéket."
Ne haragudj, de nem így van!
Lehetséges "what you see" jellegű fotókat készíteni, és van értelme azok számára, akik egy kellően kontrasztos, jól beállított kijelzőn nézik meg azokat. (Ahol ez nem adott, ott nyilván tök mindegy.)
Ahogyan annak is van értelme, hogy áruházban, megfelelő teszttartalommal alaposan letesztelje az ember a készüléket. Nyilván, aki nem ért hozzá, nem tudja, mit nézzen, annak mindegy.
Egyébként nem "belevitték a fényképezésbe", hanem én kértem tőle a képminőséggel kapcsolatos értékelést, és (én egyedül) kértem fotót is; ha képes olyat készíteni, ami a látott képet adja vissza. Nekem számít.
A fotószerkesztésbe saját maga fogott bele.
Egyébként pedig nem ismerem őt, nem célom cáfolni azt, amit mond. Kár ilyen jellegű utalásokat is tenned, mintha én azért kértem volna bővebb info-t, mert "nem hiszek" neki.
Viszont sajnos az első beszámolója (amit többen is vártunk) nem tartalmazott semmi releváns információt a képminőségre, és arra vonatkozóan, hogy ezt a tévét érdemes-e egy lehetséges fejlesztésként számontartani.
Mindezeken túl a válasza alapján szerettem volna megfelelő teszttartalmakat küldeni neki, instrukciókkal, de látom, hogy már úgyis mindegy.
Lassan nemhogy az írástól, de az olvasástól is elmegy az ember kedve, ha erről a fórumról van szó...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest