Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Melyik tápegységet vegyem?
 - Milyen videókártyát?
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Steam Deck
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv

- 

PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló

Új hozzászólás Aktív témák
- 

mikrofon
veterán
"függőleges sávosodás látszik,"
Nah ilyet én nem tapasztaltam.
Ha megnézzük az általam linkelt homogén szürke képeket akkor 30-50% környékén látszik némi foltosodás. de nem nevezném csíkoknak hanem
inkább foltok.De igazából ez nem az amire én gondolok a "Megvizsgáltam a foltosodást is. Valójában van. De csak a legsötétebb tartományban. Valahol 0-1-2% környékén." Megjegyzésemmel. Ha sikerül majd szándékosan reprodukálnom, akkor megpróbálom megörökíteni és ha sikerül meg is osztom....
Azért is szeretném reprodukálni, mert ezt a konzolos dolgot szeretném kipróbálni, hogy mi történik ha lazítok a csavarokon, vagy alátámasztom a TV-t és nem a hátulján lóg.........Amúgy meg tényleg nem mindegy a filmek minősége. Tegnap megnéztem a Ford vs. Ferrari című filmet. Aztán leesett az állam, hogy annak mennyire jó a HDR-je. A többi film alapján, amiket néztem, nem tűnt olyan nagy számnak a HDR. Valahogy a sötét és árnyékos részek túl sötétek voltak. De ez a film bebizonyította, hogy a TV képes a jó HDR-re csak jó tartalom is kell hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Vicces képek
 - Autós topik
 - GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
 - Fogyjunk le!
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
 - További aktív témák...

- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
 - LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
 - ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával
 - Hisense 85A6EG 215CM 4K Q-LED SMART PRÉMIUM UJ MODELL! AKCIÓ!
 - Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm

- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
 - BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
 - LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
 - Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Vhiktor