- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Otthoni időjárás-állomás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
belashx
senior tag
válasz
Recon666
üzenetére
És Kiskutya:
Köszi!
Oké,mindenképp megpróbálom, de kissé becumiztam a 625-össel. Rendben felment, de beléptem a szervizmenübe, ahol rámentem a "test pattern" pontra. Onnantól teljesen meghülyült a tv. Távirányítóra nem reagált, a hátsó gombbal sem tudtam kikapcsolni. Kihúztam, bedugtam,ár indult is a tv, de a TCL logó után csak feketeség. Újra. Ekkor bejött, és a legutolsó bemenetre ráállt, de ekkor sem reagált semmire. Oké, akkor IMG-et rátolom. Hibaüzenet a recoveryben. Factory reset után bejött a tévé, de nem voltak appok, csak üres home screen. Valami feliratok villogtak a tv bal oldalán, háttérben a home screennel, vagy ha bemenetet váltottam, akkor azon villogott. Lokalizáció Albánia, és nem is tudtam.váltani.
Most feltoltam a 606-ot, ezzel egyelőre jónak tűnik. Ma már nem csesztetem.
Na jó, lehet mégis.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor