- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imdre
aktív tag
Számomra azért furcsa, mert pl a ph "teszt" sem említi. Hogyan lehet ezt így mozira ajánlani? Értem, hogy fasza a belső lejátszója, stb. De mozizást el sem tudom képzelni kandenciahelyes lejátszás nélkül...lehet DV, HDR, HDR10+, Dolby Atmos meg a t.kömtudja még mi, ha a mozgás az diavetítés
. Olyan, mintha ez a funkció hiányozna, mert ami érdemben módosítana, olyat nem találtam. 202x-es években, hogy még mindig itt tartunk... az gáz, nagyon gáz. Egyébként teljesen vállalható tv, elégedett is volnék a tudásával/színvilágával az árához képest. Viszont talán bilibe lógattam a kezem, hogy ilyen árért cserébe, egy mozizásra (még, ha nem is magas szinten) alkalmas készüléket kapok. Sajna, ha nem lesz rá megoldás, akkor megy a háztól, mert azért, hogy f.s kábeltévét nézve lógjon dísznek a nappali falán, azért igen kárvolna.
Már bánom, hogy nem küldtem vissza, amikor még lehetett. Azért bízom benne, hogy valaki észbe kap ott TCL-éknél, hogy reszelni kellene még azt a szoftvert...Kiskutya: Netflix-en is megy a 24p, ki tudod próbálni
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

. Olyan, mintha ez a funkció hiányozna, mert ami érdemben módosítana, olyat nem találtam. 202x-es években, hogy még mindig itt tartunk... az gáz, nagyon gáz. Egyébként teljesen vállalható tv, elégedett is volnék a tudásával/színvilágával az árához képest. Viszont talán bilibe lógattam a kezem, hogy ilyen árért cserébe, egy mozizásra (még, ha nem is magas szinten) alkalmas készüléket kapok. Sajna, ha nem lesz rá megoldás, akkor megy a háztól, mert azért, hogy f.s kábeltévét nézve lógjon dísznek a nappali falán, azért igen kárvolna.
Vhiktor