- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali médialejátszót?
- Nikon DSLR topik
- iPad topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imdre
aktív tag
Számomra azért furcsa, mert pl a ph "teszt" sem említi. Hogyan lehet ezt így mozira ajánlani? Értem, hogy fasza a belső lejátszója, stb. De mozizást el sem tudom képzelni kandenciahelyes lejátszás nélkül...lehet DV, HDR, HDR10+, Dolby Atmos meg a t.kömtudja még mi, ha a mozgás az diavetítés
. Olyan, mintha ez a funkció hiányozna, mert ami érdemben módosítana, olyat nem találtam. 202x-es években, hogy még mindig itt tartunk... az gáz, nagyon gáz. Egyébként teljesen vállalható tv, elégedett is volnék a tudásával/színvilágával az árához képest. Viszont talán bilibe lógattam a kezem, hogy ilyen árért cserébe, egy mozizásra (még, ha nem is magas szinten) alkalmas készüléket kapok. Sajna, ha nem lesz rá megoldás, akkor megy a háztól, mert azért, hogy f.s kábeltévét nézve lógjon dísznek a nappali falán, azért igen kárvolna.
Már bánom, hogy nem küldtem vissza, amikor még lehetett. Azért bízom benne, hogy valaki észbe kap ott TCL-éknél, hogy reszelni kellene még azt a szoftvert...Kiskutya: Netflix-en is megy a 24p, ki tudod próbálni
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Lexus, Toyota topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hardcore café
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung HW-Q64GC Soundbar 3.1ch, Dolby Atmos, Vezeték nélküli mélynyomó
- Venture Electronics VE RunAbout RA 2B-FE(standard)
- Hisense U5120GW 5.1.2 csatornás Hangprojektor 510 W teljesítmény -Dolby Atmos és DTS:X támogatás
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest