Hirdetés
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- IFA 2025: mohával a tiszta levegőért
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imdre
aktív tag
Számomra azért furcsa, mert pl a ph "teszt" sem említi. Hogyan lehet ezt így mozira ajánlani? Értem, hogy fasza a belső lejátszója, stb. De mozizást el sem tudom képzelni kandenciahelyes lejátszás nélkül...lehet DV, HDR, HDR10+, Dolby Atmos meg a t.kömtudja még mi, ha a mozgás az diavetítés
. Olyan, mintha ez a funkció hiányozna, mert ami érdemben módosítana, olyat nem találtam. 202x-es években, hogy még mindig itt tartunk... az gáz, nagyon gáz. Egyébként teljesen vállalható tv, elégedett is volnék a tudásával/színvilágával az árához képest. Viszont talán bilibe lógattam a kezem, hogy ilyen árért cserébe, egy mozizásra (még, ha nem is magas szinten) alkalmas készüléket kapok. Sajna, ha nem lesz rá megoldás, akkor megy a háztól, mert azért, hogy f.s kábeltévét nézve lógjon dísznek a nappali falán, azért igen kárvolna.
Már bánom, hogy nem küldtem vissza, amikor még lehetett. Azért bízom benne, hogy valaki észbe kap ott TCL-éknél, hogy reszelni kellene még azt a szoftvert...Kiskutya: Netflix-en is megy a 24p, ki tudod próbálni
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Építő/felújító topik
- Mobil flották
- Nyaralás topik
- Tesla topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest