Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Projektor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
Igen és IGEN!
Akkor azt hiszem jöhet az ultimate tipp a frissítésre alkalmatlan pendrive-ok formázására
Adott egy Kingston 16 GB USB 2.0 pendrive.
Nekem MacOs-en FAT32-re formázva létrehozhatott egy rejtett partíciót, mert windowson láttam, hogy valami van rajta, de ez nem látható. Ilyenek bármilyen más esetben is előfordulhatnak és megzavarhatják a TV-t. Telepítésre is volt használva számtalanszor.Az eszköz letakarításához én a Rufus nevű programot használtam. Alapvetően telepítőlemezek készítésére való, de félreparticionált pendrive-okat is helyre lehet állítani vele.
Én így állítottam be. Fontos, hogy ne kerüljön rá semmilyen boot opció, és MBR legyen.
Míg ezt megírtam, felment az 511
Így telepítettem:
1. TV kikapcs, pendrive a service portba, konnektorból kihúz, fél perc várakozás.
2. Visszadugtam a konnektorba, majd 4-5 mp hátsó bekapcsoló gomb nyomva tartás után elkezdett villogni a led.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Nintendo Switch
- Autós topik
- Minden, ami hőszivattyú
- Google Pixel topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 7212 Rugged Extreme - i7-8G I 16GB I 256SSD I 11,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest