- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- TV antenna és jelerősítés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lastmohican2
tag
Sziasztok!
Örülök, hogy megtaláltam ezt a topicot, mert így szerintem ráleltem a újonnan beszerzendő, nyertes TV típusra. Elsőkörben Hisense H65A7100 vagy 7500 típusokban gondolkodtam, de a Ti sikeresen "rábeszéltetek" egy 55C715 típusra.
Írtátok, hogy ~220k-ért be lehet szerezni a 65-ös verziót is. A méreten kívül van különbség a kettő között?
A www.displayspecifications.com azt láttam, hogy a Hisense típusokhoz képest kevesebb videó fájlformátumot ismer. Ebből adódhatnak-e lejátszási gondjaim? Főleg külső vinyóról néznék filmeket.
Az Android rendszerre lehet játékokat is telepíteni a Google playről. Milyen eszközzel lehet ezeket irányítani? Bluetooth controller kell hozzá?
Segítségeteket köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest