Új hozzászólás Aktív témák
-
lastmohican2
tag
Most vettem át az új 55c715 TV-met.
Olyan kérdésem lenne mire kellene figyelni a kicsomagolás, beüzemelés során/után?
Most visszajöttem dolgozni, este jön a sógorom segíteni.
Köszönöm, első TV-s tulaj vagyok. -
lastmohican2
tag
Végül megrendeltem az 55-ös c715-öt.
Ennyit még sosem költöttem szórakoztató eszközre. Vettem rá plusz garanciát is.
Szoktatok használni szünetmentest a TVkhez? Vagy nem érdemes hozzá.
-
lastmohican2
tag
Az Emag-on: 170 az 55TCL C715:
https://www.emag.hu/tcl-qled-smart-led-televizio-139-cm-4k-ultra-hd-ultra-slim-android-55c715/pd/DTZ6L3MBM/?utm_source=price_comparer&utm_medium=cpc_emag&utm_campaign=arukereso_new_2018&utm_content=arukereso_hu&cmpid=72648*nem tudom hogy kell linkelni
-
lastmohican2
tag
Köszi szépen a segítséget!
65 és az 55 közötti 24 cm szélesség különbség miatt lehet a kisebb lesz a befutó.
A 10 bit és a 8bit+frc között mennyire látványos a különbség? 10 bit és 8 bit között láttam videókat, képeket, de 10 vs 8+2-ről nem igazán találtam.
Szeretnék majd játszani is vele, PC-met szeretném használni majd elsőkörben, majd ha lentebb megy a PS4 ára, lehet kipróbálom azt is rajta.
Az Androidos játék inkább csak családi plusz szolgáltatás, hátha van többjátékos lehetőség.
-
lastmohican2
tag
Sziasztok!
Örülök, hogy megtaláltam ezt a topicot, mert így szerintem ráleltem a újonnan beszerzendő, nyertes TV típusra. Elsőkörben Hisense H65A7100 vagy 7500 típusokban gondolkodtam, de a Ti sikeresen "rábeszéltetek" egy 55C715 típusra.
Írtátok, hogy ~220k-ért be lehet szerezni a 65-ös verziót is. A méreten kívül van különbség a kettő között?
A www.displayspecifications.com azt láttam, hogy a Hisense típusokhoz képest kevesebb videó fájlformátumot ismer. Ebből adódhatnak-e lejátszási gondjaim? Főleg külső vinyóról néznék filmeket.
Az Android rendszerre lehet játékokat is telepíteni a Google playről. Milyen eszközzel lehet ezeket irányítani? Bluetooth controller kell hozzá?
Segítségeteket köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Túra és kirándulás topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged