Hirdetés
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiss4ever
tag
válasz
balojazz
üzenetére
Szerintem most már belehetne fejezni szegény C6k-nak a kollektív gyalázását, szerintem van itt rajtam kívül más is aki C6k-t vett nem C7k-t, te legyél vele boldog(meg a kis Pumba haverod is, neki is kb az elmúlt 50 hozzászólásának a nagyrésze a c6k lehúzásáról szólt), tudom hogy hihetetlen de nem mindenki c7 c8 c9-et vesz tcl-ből sem.
Ja és akik itt jönnek a Rtings-es tesztekkel hogy így meg úgy, világosan levan írva a Rtings oldalán sőt a hozzászólásokban ők maguk is leírják hogy az amerikai modelleknek nincs közük az EU és egyéb modellekhez(más panel, más elektronika is lehet stb.) tehát valószínű nem érdemes erre alapozni C6 és 7 ügyben.Egyébként én is nagyon néztem a C7k-t két dolog miatt nem vettem, az első hogy nem volt kissebben csak 65-ösben az pedig pont nem fért volna el. A második pedig a B&O hangrendszerét nagyon lehúzták userek is, és tesztekben is, vicc hogy beremeg egy tv hátulja ennyi pénzért.
Egyébként végignéztem jó pár tesztet előtte hasonló árkategóriában LG és Samsungok mind értékelhetetlen minőséget képviselnek a TCL-hez képest, főleg az LG avval a nevetséges mini-lednek hazudott 8 sávos edge ledes megoldásával. Szóval ár/értékben szerintem nem sok vetélytársa van jelenleg a TCL tvknek.

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Interactive Brokers társalgó
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor