Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kiss4ever

tag

válasz balojazz #41395 üzenetére

Szerintem most már belehetne fejezni szegény C6k-nak a kollektív gyalázását, szerintem van itt rajtam kívül más is aki C6k-t vett nem C7k-t, te legyél vele boldog(meg a kis Pumba haverod is, neki is kb az elmúlt 50 hozzászólásának a nagyrésze a c6k lehúzásáról szólt), tudom hogy hihetetlen de nem mindenki c7 c8 c9-et vesz tcl-ből sem.
    Ja és akik itt jönnek a Rtings-es tesztekkel hogy így meg úgy, világosan levan írva a Rtings oldalán sőt a hozzászólásokban ők maguk is leírják hogy az amerikai modelleknek nincs közük az EU és egyéb modellekhez(más panel, más elektronika is lehet stb.) tehát valószínű nem érdemes erre alapozni C6 és 7 ügyben.

Egyébként én is nagyon néztem a C7k-t két dolog miatt nem vettem, az első hogy nem volt kissebben csak 65-ösben az pedig pont nem fért volna el. A második pedig a B&O hangrendszerét nagyon lehúzták userek is, és tesztekben is, vicc hogy beremeg egy tv hátulja ennyi pénzért.

Egyébként végignéztem jó pár tesztet előtte hasonló árkategóriában LG és Samsungok mind értékelhetetlen minőséget képviselnek a TCL-hez képest, főleg az LG avval a nevetséges mini-lednek hazudott 8 sávos edge ledes megoldásával. Szóval ár/értékben szerintem nem sok vetélytársa van jelenleg a TCL tvknek. :K

Új hozzászólás Aktív témák