Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Milyen RAM-ot vegyek?
- iPad topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- RAM topik
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóhifi
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiss4ever
tag
válasz
rainman72
üzenetére
Köszi, na kb pont erre lesz nálam is használva, Tkom hd adások és disney 4k streamingre, meg persze lokális tartalmakra, tényleg avval hogy áll a gyári lejátszója? Mert pl LG az vitt mindent kérdés nélkül(H264 H265 , hdr stb)
#41540 nicu71
Na ez jól hangzik köszi, mivel csak a fa alatt lesz kibontva ezért nem nincs még tapasztalatom/véleményem a kép és hangminőségéről a gyakorlatban
(Amivel amúgy kb jó nagy lutrit vállaltam ezt tudom, mert ha gyári hibás vagy törötten érkezett akkor így jártam
) -
Kiss4ever
tag
Szia, rosszul fogalmaztam, a Telekomnál nem volt 55'-ban a C7k, a 65ös meg már túl nagy lenne, nem fér be, ezért maradt a C6k, és amilyen jó áron sikerült hozzájutni szerintem annyit megért még ha kevés a dimming zone is és fele a fényereje a C7khoz képest, elsősorban hd tvzéshez és streaminghez kell, arra remélem még így is jó lesz

#41407 balojazz
A HDR képesség nem annyira szempont, megvagyok a szemvakító hdr képességek nélkül is, legtöbbször félsötét/sötét szobában lesz használva#41412 Kelvin
Lehet, ebben igazad van, élőben nem hallottam a C7k B&O hangszóróit, csak a neten fellelhető tesztekből és review-okból tájékozódta, ott több helyen említik hogy halk és hogy néha torzít berezonál, lehet nem minden példányt érintenek ezek a dolgok. Azért bízok benne h a C6k Onkyo rendszere sem lesz annyira rossz(ha igen akkor veszek valami hangprojektort hozzá, bár ahogy olvastam a véleményeket a TCL hangprojektorokról nem igazán a magas minőséget képviselik. -
Kiss4ever
tag
válasz
balojazz
üzenetére
Szerintem most már belehetne fejezni szegény C6k-nak a kollektív gyalázását, szerintem van itt rajtam kívül más is aki C6k-t vett nem C7k-t, te legyél vele boldog(meg a kis Pumba haverod is, neki is kb az elmúlt 50 hozzászólásának a nagyrésze a c6k lehúzásáról szólt), tudom hogy hihetetlen de nem mindenki c7 c8 c9-et vesz tcl-ből sem.
Ja és akik itt jönnek a Rtings-es tesztekkel hogy így meg úgy, világosan levan írva a Rtings oldalán sőt a hozzászólásokban ők maguk is leírják hogy az amerikai modelleknek nincs közük az EU és egyéb modellekhez(más panel, más elektronika is lehet stb.) tehát valószínű nem érdemes erre alapozni C6 és 7 ügyben.Egyébként én is nagyon néztem a C7k-t két dolog miatt nem vettem, az első hogy nem volt kissebben csak 65-ösben az pedig pont nem fért volna el. A második pedig a B&O hangrendszerét nagyon lehúzták userek is, és tesztekben is, vicc hogy beremeg egy tv hátulja ennyi pénzért.
Egyébként végignéztem jó pár tesztet előtte hasonló árkategóriában LG és Samsungok mind értékelhetetlen minőséget képviselnek a TCL-hez képest, főleg az LG avval a nevetséges mini-lednek hazudott 8 sávos edge ledes megoldásával. Szóval ár/értékben szerintem nem sok vetélytársa van jelenleg a TCL tvknek.

-
Kiss4ever
tag
válasz
Rottweiler89
üzenetére
-
Kiss4ever
tag
Kinek mikorra jött meg emailben a TCL-től a garipapír? Nov 18.-án csináltam meg az itt linkelt oldalon a garikiterjesztést mindent csatolva, de már kezdek aggódni, de azóta is semmi válasz, kit vagy mit és hol lehet őket keresni ez ügyben?
-
Kiss4ever
tag
válasz
solyomvari
üzenetére
Én kb másfél hete regisztráltam a plusz garira az itt megadott oldalon ,mindent ki és feltöltöttem de még mindig nem jött semmilyen visszajelzés, nem akarok kicsúszni az 1 hónapból
Hol lehetne érdeklődni hogy mi van? -
Kiss4ever
tag
válasz
Blackeventer
üzenetére
Berendeltem én is egy 55ös C6k-t kíváncsi leszek milyen lesz az LG után, én is paráztam a két szélső gagyi lábtól, ezért vettem mellé egy ilyet : [link] az is lassan megjön, majd kíváncsi leszek milyen lesz vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Flint 2 OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Sorozatok
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung UE50NU7022 125 cm / 50 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- SAMSUNG (QE55QN70F) m140CM NEO QLED SMART 144HZ UJ MODELL! AKCIÓ
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- LG 55QNED80T3A 2024 - 4K Ultra HD, QNED okos TV 23 hó garanciával.
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

Hol lehetne érdeklődni hogy mi van?
Vhiktor