Hirdetés
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kelvin
őstag
válasz
Kiss4ever
üzenetére
"A második pedig a B&O hangrendszerét nagyon lehúzták userek is, és tesztekben is, vicc hogy beremeg egy tv hátulja ennyi pénzért."
Nálam nem remeg be és az első olyan tv amihez nem kell hangrendszer, mert olyan jól szól nélküle is. (kisebb szobában)
A vicces az, hogy saját tapasztalat nélkül te fikázol valamit (mert így meg úgy hallottad, ettől meg attól), másrészről a többiek csak technikai különbséget, tényeket írtak le... -
balojazz
aktív tag
válasz
Kiss4ever
üzenetére
Nem gyalázom én, csak kolléga kérdezte, melyiket. Egyértelmű, hogy melyiket, és indokoltam. Anno én is néztem, C6-C9 skálán melyik éri meg, és egyértelmű, hogy a minimum a 7-es ár/értékben, mert nem annyival drágább, mint amennyivel jobb. Az is biztos, hogy ha HDR-nél ki akarod használni a szabványok képességeit, kell egy minimum 1000 nitet tudó tévé, mert DV1-et azon masterelik. Ezt a 6-os még nem ugorja meg, a 7-es már igen. Ennyi.
-
PuMbA
titán
válasz
Kiss4ever
üzenetére
"Egyébként én is nagyon néztem a C7k-t két dolog miatt nem vettem, az első hogy nem volt kissebben csak 65-ösben az pedig pont nem fért volna el."
C7K létezik és kapható jelenleg 50 és 55 colban is

"a nagyrésze a c6k lehúzásáról szólt"
Nem húztam le, csak egyes szempontokból vannak jobb TV-k. Nem mindenben a legjobb a C6K az adott áron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Direct One (műholdas és online TV)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung UE50NU7022 125 cm / 50 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- Philips 58PUS6504/12 Smart LED Televízió, 4K Ultra HD
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Vhiktor