Hirdetés
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fűtőtestnek sem lehet utolsó a legújabb ROG termék
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- XMLTV EPG letöltő progi
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
nicu71
üzenetére
Ha abban is lehet a fel-le gombbal az újra definiált sorrendben léptetni, akkor igaz
Régebbi Samsungon próbálkoztam a kedvencek listával, és abban nem lehetett átszámozni a csatornákat. Tehát, ha 4-es után a listában a 67-es következett, akkor a 4-esen állva, lefelé gombbal az 5-öst adta be, ha jól emlékszem. A másik gondom meg az volt vele, hogy bekapcsolás után nem a kedvencek listát adta default, hanem először át kellett rá váltani, és utána tudtam benne navigálni. De lehet, hogy a TCL-nél ez másképp van.
Egyébként, már csak azért sem bolondulnék meg, mert TV-t alig nézek...ellenben Netflix, Prime
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos autók - motorok
- Gumi és felni topik
- Android szakmai topik
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- SAMSUNG (QE75QN900B 190CM 8K NEO-Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- Új, bonatlan Philips 43" (108cm) 4K LED TV - 43PUS7609/12
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Régebbi Samsungon próbálkoztam a kedvencek listával, és abban nem lehetett átszámozni a csatornákat. Tehát, ha 4-es után a listában a 67-es következett, akkor a 4-esen állva, lefelé gombbal az 5-öst adta be, ha jól emlékszem. A másik gondom meg az volt vele, hogy bekapcsolás után nem a kedvencek listát adta default, hanem először át kellett rá váltani, és utána tudtam benne navigálni. De lehet, hogy a TCL-nél ez másképp van.
Vhiktor