- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaemonX
aktív tag
TCL C765 (2024)
Szombaton jött meg a C765 55-ös méretben, amit szomszéd havernak rendeltem. Játékhoz próbáltam ki. A High Refesh Rate mód bekapcsolásával elérhető 4K-ban a 144Hz, immáron NVidia kártyával is. A 240Hz 1080p FHD alatt opció csupán. A 240Hz valós, folytonosabb, de érzetre a panel (válaszideje) nem tud lépést tartani vele, és túlságosan mosottas. Illetve az 1080p (szerintem) gusztustalanul néz ki a PPI-je miatt, úgyhogy én ezt potenciális saját készüléknél hanyagolni fogom.
A TV értelemszerűen a MiniLED megvilágításnak, valamint rengeteg dimming zone-nak hála OLED-szerű képet ad, de persze mivel nem individuálisan vannak megvilágítva a pixelek, minimális halo-effect lesz azért, ha nagyon vájtszemű módra keressük a "képhibákat". Itt annyi kontextust adnék, hogy a viszonyítás LG C3-hoz képest történik, amit haver leváltott erre. Neki is elege lett az OLED-ből, ahogy egy másik ismerősömnek is, az OLED leváltását pedig mindketten pozitív élményként élték meg (én pedig sose vágtam hanyatt magam a cyberszektások által agyonistenített technológia miatt).
A napokban film, és egyéb tartalmak terén is rá fogok nézni a TV-re. Haver azt mondta, jobban kipróbálta játék közben, és szerinte gyönyörű a kép, de hozzátette, hogy VRR alatt flickerelt a The Crew: Motorfest neki (de ez valószínűleg csak felhasználói hiba és nem állította be megfelelően).
Ami a TV-t illeti egy szintén TCL TV-hez, az én 85C735-ömhöz viszonyítva: az enyém hiába sima QLED 330-400 körüli fényerővel, ez pedig MiniLED 2200 Nittel (azt hiszem, Emagnál tévesen 2000-nek írják), nem érződött teljesen őszintén érdemben, jelentősen jobbnak a kijelzője. Fényerőben se (sokan elfelejtik pl, hogy az érzékelt kontraszt és fényerő esetében a méret is kimondottan meghatározó tényező lehet).
Más:
A 98C765 1 millió 100 ezer az Emagnál, az Alzánál 1,7. Eddig minden C765-nek, ami felkerült az Emagra, pár nap után megugrott az ára. Az 55-ös repült 250-ről 350-re, a 85-ös 780-ról 1 misire, stb.
Tekintve, hogy az előd C805 (C755) ugyanebben a méretben, egy év távlatából kerül ugyanennyibe (1,1 misibe), lehetséges az, hogy a 98C765 egy év múlva se lesz kevesebb ennyinél, és most volna jó vétel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest