- Billentyűzet gondom van
- Milyen TV-t vegyek?
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
válasz
kenwood #2838 üzenetére
65" - 150k, értem én
, de sajnos csodák nincsenek. A felhősödés sajnos még a drágább kategóriában is léteztő jelenség (persze kevésbé látható módon) és így utólag 75" TV 300k-ért, hmm. Nem volt az gyári hibás. A csatolt fotó egy kihegyezett kép volt, amit azért a teló kamera még fel is erősít. Gyártási technológiából adódóan biztos lesz jobb/szerencsésebb 75ep660 panel is, de szerintem ez kb ennyit tud. Amúgy a felhősödéstől eltekintve szerintem mindenben botrány volt, de legfőképp a gyenge hardver miatt a képfrissítésben (oké, hogy 60Hz, de legalább egy jó interpoláció.....).
Az U7QF részemről természetesen csak egy ajánlás volt mint ár/érték arány, vagyis ,,minimálisan" (2 év részlet esetén 0 beülővel is ~2500Ft) kerül többe, de szinte garantáltan egy más kategóriát kapsz, de persze ez nagyon szubjektív és neked kell eldöntened, hogy mi fér bele / mi az igény.
Amúgy a legjobb megoldás (ha van rá opció) hogyha bemész mondjuk egy MM-be és pl HDD-n viszel saját tartalmakat (arra kihegyezve, ami számodra fontos)UI.: A Hisense nagyon messze van a noname-től
Saját tervezés és gyártás történik (nem egy pl Hitachi brand, aminek természetsen semmi köze az eredeti márkához). Kb TCL és egyébb itthon ismert márka szint, vagyis világpiacot tekintve ott van az élen csak hazánkban nem vagy csak minimálisan ismert (mint a TCL)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Windows 10
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen routert?
- Billentyűzet gondom van
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Milyen TV-t vegyek?
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- TCL 55C805 - 55 col 4K QD-MiniLED 144hz
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest