Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RON777
csendes tag
Kicsit update-elném a problémámat... Már csak HDR tartalmaknál van jelen ez a képdarabolás jelenség (legyen szó játokról ps4-en vagy filmről) más tartalmaknál a game mode megoldotta a dolgot. De a beállításoknál a motion clarity - t csak ki és be tudom kapcsolni, nincs skála amin lehetne szabályozni. HDR tartalomnál viszont ez az opció eltűnik és hiába váltogatok a picture presetek között az eredmény nem valtozik, továbbra is darabos a mozgás. Lehet hogy egy előző szoftververzión még lehetett ezt a motion clarity-t állítani. Találtam pár videót a youtube-on ahol még meg van ez a lehetőség a beállítások között, de nálam sajnos nem játszik.... Kicsit elkeserítő, mert amúgy meg vagyok elégedve a tv-vel, viszont sajnálom hogy a HDR tartalom az ilyen....
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 55EG9A7V 139 cm / 55 Full HD OLED Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest