- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findli
lelkes újonc
Sziasztok! c805 tévémmel kapcsolatosan szeretnék egy kis segítséget kérni. HDR és DV tartalmaknál van egy zavaró tényező számomra, ami simán lehet, hogy beállítás probléma, de eddig mindenfélét próbáltam nem sikerült megoldanom: túl erős a fénye/fehér fénye nekem, ami egyrészt átvilágít a sötét részekbe a kontasztos képeknél, másrészt 1 óra filmnézés után már fárasztó a szememnek. Általában filmnézésre már este kerül sor, sötét szobában, a fényerőt leveszem 20-ra, tologatom a gammát, állítgatom a helyi sötétítést és szinte mindent, de nem tudom úgy beállítani, hogy ne zavarjon és még a színek és kontrasztok se menjenek el nagyon. Még a legelfogadhatóbb ha rá rakom a kékfényszűrőt (amitől meg a színek hát nem igazán jók), de akkor is zavaró a fények "udvara". Van erre valakinek ötlete, hogyan tudom ezt beállítani rendesen? Köszi előre is. majd próbálok képet készíteni milyen....
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest