Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Powerbank topik
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- Milyen hangkártyát vegyek?
- RAM topik
- Kétszáznál is több játékhoz hozta el az FSR Redstone-t az új AMD Software
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Thermalright tulajok topikja
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
Sziasztok!
A TCL 85C735-ömre ma reggel települt fel az új frissítés, ami többek között megváltoztatott vizuálisan néhány menüt, és engedélyezte a Game Master módot PC használata mellett is (eddig ez csak konzollal működött). Ez elméletben több funkciót tesz lehetővé, illetve a TV azt is kiírja, hogy RTX 3090-es gépre lett rákötve, amit ezelőtt nem tett meg. Ebből az egész frissítésből kiindulva pedig feltételezem, hogy a többi modellen végre elérhető a 4K 144Hz Nvidia kártya mellett is, és nem csak AMD-vel (a TLC ezt már nagyon rég ígéri, hogy orvosolja).
Viszont van egy kis gond. Én a PC-t eddig mindig csak és kizárólag HDR-javítás móddal használtam, ami tulajdonképpen annyit tesz, hogy az SDR jelet HDR-re konvertálja. Ez a mód pedig annyira jó, hogy jobban működött, mint a Windows natív HDR beállítása, vagy a játékok natív HDR beállításai. Emellett pedig nyugodtan tudtam használni a VRR-t és ezáltal a G-Sync-et is.
Azonban az új frissítés azáltal, hogy aktiválta a Game Master módot PC-n, egyben a VRR-t a játékmódon belüli exkluzív opcióvá tette, amennyire én látom, azaz nincs lehetőség azt külön állítani. Game Master módban viszont nem lehet képmódok között váltani (pl. Film, PC, stb.), így nem tudom a HDR-javítás módot együtt használni a VRR-rel.
Tehát vagy az a lehetőség, hogy játszok beépített Windows- és játékbeli HDR-rel (ami rosszabb), vagy játszok SDR-ben (ami szintén kevésbé jó), vagy játszok ugyanúgy HDR-javítással, mint korábban, de VRR nélkül (amitől meg szakadna szét a kép). Értelemszerűen V-Syncet meg nem akarok az input lag és egyebek miatt.
Szóval mi volna erre a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Bestbuy játékok
- Anime filmek és sorozatok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Powerbank topik
- Milyen processzort vegyek?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE55Q700T) 140CM 8K Q-LED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 86UP80009LA 220CM 4K SMART NANOLED ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor