Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
azerus5
csendes tag
válasz
Benito187 #26144 üzenetére
55c805-ön a kontrasztos obejktum ugrálást tapasztaltam, de inkább set-top box-os képnél és beépített Media lejátszónál. TV-re telepített VLC-vel vagy PC-ről 4K 60Hz monitorként (VLC, Játékok) nincs ilyen vagy csak nem látom. Tesztelésre, beállításra a Kopogás a kunyhóbant használtam mikor Bautista kimegy a teraszra és bentről mutatják, akkor az ablak belső rácsa szépen ugrál. A motion beállítosoknál a felső csúszka 8-asra állításával sikerül megszüntetni, de ezzel se vagyok teljesen kibékülve.
Általános tuti megoldás engem is érdekelne.A hang elcsúszás átviteli limit lehet külső drive-ról. DLNA-ról, gyenge G-s wifivel beépített Media lejátszó 4k HDR-es filmeknél csinálta, de VLC nem, az megakadt egy pillanatra ami összességében kevésbé volt zavaró. N-es wifivel már nem tapasztaltam.
Netes lassulást nem tapasztaltam. Ha a TV tényleges kikapcsolt állapotánál is fennáll, akkor biztosan nem a TV az oka.
Extra: HDR-nél fényerőn teljes képernyőn sötétebb jeleneteknél ugrált a TV fényereje, TV-n lejátszott film és PC játékok közben is. HDR beállításnál fényes preferálása helyett kiegyensúlyozott nem oldotta meg, de a fényerő 100%-nál lejjebb vétele után nem tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Bundle topik
- World of Tanks - MMO
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mikrotik routerek
- Házimozi haladó szinten
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- További aktív témák...
- Hisense 75E77NQ Pro 144Hz, 4k, 189cm, dobozos, garanciás
- PHILIPS 43PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung 55" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest