- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple asztali gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nyomtató topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
zsotty4 #2205 üzenetére
Az EMAG speciális eset. Ők ún. "Marketplace", tehát nem csak az általuk forgalmazott termékeket hirdetik a webáruházban, hanem rengeteg partner kínálatát is elhelyezik ott.
Kvázi úgy működnek termék értékesítésben mint az utazásközvetítők. (Amelyek utazási irodák által összeállított, nem saját utakat értékesítenek tovább, az utazási irodától kapott haszonkulcs fejében.)
Az ügyben még én is gyűjtöm az info-t, hogy a hazai fogyasztói jogrendbe ez hogyan illeszkedik, de én nem kedvelem. Nekem is van egy folyamatban lévő ügyem velük, mert a náluk vásárolt termék svájci gyártójához irányítottak, mondván "ők csak meghirdették a terméket, de azt a svájci gyártó, ill. annak szaküzlete szállította le".
És egyébként tényleg... Svájcból jött a csomag, a számlát is tőlük kaptam, még csak magyar nyelvű garancialevél és használati utasítás sem volt a termék csomagolásában. A garancialevél viszont a mindenhol feltüntetett 3 év gyári garancia helyett csak 2 évet ír.
Csakhogy én a fogyasztói szerződést mégis az EMAG-gal kötöttem, az ő webáruházukban regisztráltam, rendeltem, fizettem, ezért a többi "sallang" nem érdekel.
Summa summarum: ha a termék adatlapján azt látod, hogy "Forgalmazza: az EMAG", akkor elméletben minden szempontból velük vagy jogviszonyban, és megkerülted a Marketplace-t.
Én ilyen drága terméket biztosan nem tőlük vennék. (Mert amíg működik, addig minden szuper... csak aztán, amikor jön egy esetleges garanciális ügyintézés, meg az azzal járó idegeskedés... Kinek hiányzik mindez?)
Ha TCL tévéről van szó, akkor Media Markt, ahol szóba sem jöhet, hogy nem importőrtől vásárolnak, tehát biztosan megkapod az 5 év jótállást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 26
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Google Pixel topik
- Sorozatok
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- SAMSUNG QE43Q60C 43" QLED 4K Smart TV kifogástalan kép & hang
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- PHILIPS 50PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- Hisense 75E77NQ Pro 144Hz, 4k, 189cm, dobozos, garanciás
- ÚJ Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k (2024/2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest