Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Mini PC
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kiskutya
veterán
válasz
peti665
üzenetére
Az lg-től jobb de nincs viszonyítási alapom megmondom őszintén szobai viszonyokba soha nem láttam még egy jó oledet vagy egy jobb qledet meg csak netflixes hdr filmeket néztem azok nemtom mennyire vannak tömörítve.Én úgy érzem az 55uk6950-hez képest mindenképp előrelépés a tv! Szebb élesebb a kép szebbek a színek és jobb a fekete de gondolom olyan minőséget nem kell tőle várni mint egy 5-600 ezres azonos méretű tv-nek van.
-
Kiskutya
veterán
válasz
peti665
üzenetére
Nálam semmi folt nincs fekete háttéren ha gondolod lefotozom este. YouTube-on leginkább 55 méretet tesztelnek ahogy írtam az hva paneles valószínű az lesz az oka. Fekete nem egy oled vagy egy q80 Samsung de jobb lesz mint az uk6950 en. A képet be lehet szépre lőni természetesek a színek jobb mint az LG. Nálam csa hanggal voltak gondok de egy része már ok.
-
Kiskutya
veterán
válasz
peti665
üzenetére
Mindenképp a 65-öt ajánlom mert adatok szerint az va az 55 hva paneles és árban is jobban megéri. KB egy nap alatt meg lehet szokni a méretet én kB 4 méterröl nézem. Fekete feketébe de nem oled szint. Mozgás jobb mint az LG-nek. Színek is szebbek sterintem. Távirányító hiányozni fog de 1-2 nap alatt meg lehet szokni. A rendszer áttekinthetőbb az LG-nek de én felraktam egy frissítést amivel kicsit jobb lett. Én erősítővel használom a hanggal sokat szívtam ami részben megoldodott a frissitessel. (ha a tv hangszórói használod akkor semmi gáz nem lesz frissítés nélkül se kivéve hogy a Ps4 nem dts csak dd de ezt a frissítés se oldja megy talán a következő) ha valami még érdekel kérdezz nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- XPEnology
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gaming notebook topik
- Mini PC
- TCL LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- Samsung UE40M5002 LED Tv eladó (40"/101cm)
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Vhiktor