- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kiskutya
veterán
válasz
peti665 #2093 üzenetére
Az lg-től jobb de nincs viszonyítási alapom megmondom őszintén szobai viszonyokba soha nem láttam még egy jó oledet vagy egy jobb qledet meg csak netflixes hdr filmeket néztem azok nemtom mennyire vannak tömörítve.Én úgy érzem az 55uk6950-hez képest mindenképp előrelépés a tv! Szebb élesebb a kép szebbek a színek és jobb a fekete de gondolom olyan minőséget nem kell tőle várni mint egy 5-600 ezres azonos méretű tv-nek van.
-
Kiskutya
veterán
válasz
peti665 #2083 üzenetére
Nálam semmi folt nincs fekete háttéren ha gondolod lefotozom este. YouTube-on leginkább 55 méretet tesztelnek ahogy írtam az hva paneles valószínű az lesz az oka. Fekete nem egy oled vagy egy q80 Samsung de jobb lesz mint az uk6950 en. A képet be lehet szépre lőni természetesek a színek jobb mint az LG. Nálam csa hanggal voltak gondok de egy része már ok.
-
Kiskutya
veterán
válasz
peti665 #2077 üzenetére
Mindenképp a 65-öt ajánlom mert adatok szerint az va az 55 hva paneles és árban is jobban megéri. KB egy nap alatt meg lehet szokni a méretet én kB 4 méterröl nézem. Fekete feketébe de nem oled szint. Mozgás jobb mint az LG-nek. Színek is szebbek sterintem. Távirányító hiányozni fog de 1-2 nap alatt meg lehet szokni. A rendszer áttekinthetőbb az LG-nek de én felraktam egy frissítést amivel kicsit jobb lett. Én erősítővel használom a hanggal sokat szívtam ami részben megoldodott a frissitessel. (ha a tv hangszórói használod akkor semmi gáz nem lesz frissítés nélkül se kivéve hogy a Ps4 nem dts csak dd de ezt a frissítés se oldja megy talán a következő) ha valami még érdekel kérdezz nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged