Hirdetés
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASRock lapok általában
- Léghűtés topik
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi0307
senior tag
Sziasztok. Tegnap végre eltudtam hozni az akciós C835-öt. Olyan gondom lenne vele, hogy a Chromecast+Google Tv kikapcsolás után nem ad képet a bedugott HDMI-n. Hiába kapcsolom ki-be a tv-t csak jelzi hogy valami bevan dugva de nem történik semmi. A tv beállításaiban az újraindítás megoldja a gondot de csak ez. A gyors indítás kivan kapcsolva mégis olyan mintha csak alvó módba rakná magát. Van valami tippetek mit lehetne ezzel kezdeni?
Illetve első körben egy nem friss reges PH tagnak feltudok ajánlani egy át nem vett 55C835-öt én végül a 65-öst hoztam el. Alza Róbert Károly krt személyes átvétel helyszíni fizetéssel az akciós 263.990Ft-os áron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vírusirtó topic
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Tesla topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest