Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
Igazából pirosból is kékből is zöldből is sok volt. Leginkább a növényzet nézett ki szarul, szinte vibrálóan zöld volt. De a magenta színeken is meglátszott hogy nagyon erős.
Leírok pár fontos dolgot a beállításaim közül ahogy most használom, mert ezekre lassan jöttem csak rá sok próbálgatás után:
Én Dinamikus módot használom, azt konfiguráltam át de bármelyik használhatóvá varázsolható (érdekes hogy nincs user beállítás).
Élesség - 0-10 - efelett villódzanak mozgáskor bizonyos részletek a képen (pl sűrű mintázatú objektumok, leginkább szürkéknél észrevehető).
Szín - alapból 60-as értéket visszavettem 35-40 környékére.
Egyéni színbeállítások - Ezt nem jegyzi meg a rendszer úgyhogy felesleges beállítani. Én kétszer eltököltem vele, marad alapon. Ha mégis megjegyezné akkor a legfontosabb a zöldek visszafogása és a sárga feltuningolása. A piros meg a kék nagyjából megjavul magától a visszavett szín miatt. A zöldnek nem elég (annak kb 25-ös lenne jó) a sárga meg csorbul kicsit a visszavett szín miatt.
MPEGNR és DNR (most nem tudok ránézni) - ki kell kapcsolni mert rossz lesz a színátmenet (ez is főleg szürkéknél ill az emberi bőrön látszik leginkább). Erre csak tegnap este jöttem rá, előtte azt hittem hogy kevés ez a 8 bites panel azért ilyen szarok az átmenetek.
Színhőmérséklet - -2 - a bőrszín miatt kicsit melegebbre kell húzni a színeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor