Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gsx-rr
veterán
Megvan a 835, a kepe gyonyoru
De, Dolby Vision tartalomnal miert nem lehet kikapcsolni. Szappanopera mozgast? Az opcio is eltunik
megoldas ha atkapcsolom Dolby Vision-rol normal uzemmodra
4K HDR nel is ez van?
azt meg nem probaltam -
haxxika
senior tag
1 dolog feljött most, hogy bekerült egy soundbar (creative stage v2 2.1) a tv-hez (55c728).
Hdmi arc-ot használok (tv 1es port, soundbaron hdmire dugva). HDMI bemeneteken keresztül mindenhol jó a hang, valamint a Spotify appban is ami a tv-n fut. Netflix, hbo max viszont ahogy elindul valami teljesen néma. Előzetesek hallatszódnak, de a lejátszásnál néma a hang. Ötlet esetleg? -
4264adam
veterán
válasz
Toobee #16884 üzenetére
Q80 váltására én is, de már tuti a TCL-t venném. Van Dolby Vision és állítólag okosabb a FALD vezérlése kevesebb Zonaval is szemben a QN90-el. Na meg olcsóbb is
TCL-nél annyi hogy ha egy hibamentes Firmware van rajta ne frissíts mert van ami javul benne van ami meg bugot visz be oda ahol eddig nem volt.
-
Toobee
veterán
Sziasztok!
65C835 megér 80700 Ft felárat a 65C735-höz képest? Streaming szolgáltatók mennek, filmek kizárólag jó minőségben. Játszani nem szoktam, beépített hangszóró nem szempont. -
haxxika
senior tag
Kollégámat fűzöm, hogy vegyen TCL-t.
Szemez is a C935-el, viszont egy fontos kérdése van.
Tud olyat a TV, hogy egyszerre ad ki hangot a belső hangszóróról ÉS optikára kötött hang is megy párhuzamosan?
Köszi aki tud segíteni. -
atee_13
őstag
Berendeltem az alzáról én is egy 835 öt így a nagy hullámban. Mire kell figyelni majd? Pixelhibák hasonlók bármi infót köszönök előre is (kb 10 éve vettem utoljára tv-t annyira nem vagyok képben manapság mire kell figyelni)?
-
haxxika
senior tag
válasz
mikrofon #16871 üzenetére
Pont most jött meg az Alza Power HDMI, összedugtam a gépemet a C728-al és voila:
Ezt vettem.Egyedül a VRR-t kellett bekapcsolni a TV-n és utána működött a 120Hz.
-
mikrofon
veterán
Ha Alza-ról rendelitek a TV-t, akkor ne felejtsetek el alza hdmi kábelt és esetleg alza fali tartót venni hozzá. Alza Power hdmi kábel, nagyon jó árban van és tényleg tudja a hdmi2.1-et. Azt keressétek, amelyik nél szerepel a 8K és 48 Gbps. Az alza fali tartók is jó árban vannak és van köztük igen masszív, ami kell is a nagyobb tv-khez...
-
FJC
senior tag
válasz
aliali #16859 üzenetére
- Tudja a 120 Hz-t.
- Vhiktor fórumtársunknak vannak jó beállítás segítő videói a Youtube-on.
- Ha nem látsz pixel hibát, miért akarsz keresni...?
- A fali konzol olyan legyen ami megfelel a leírásban szereplő méretnek. Hozzá teszsem, hogy éppen jó lett az én konzolomra, a szélső furatokba kerültek a csavarok. Mérd meg a furat távolságokat és azalapján válassz jó széles konzolt, hogy tudj játszani a függőleges eltolással, ha szükséges (amúgy szabvány méret). -
aliali
csendes tag
köszönöm
Rendeltem plusz garancia nélkül
1 Az ügye tudja a igazi 120 Hz?
2 Esetleg milyan fali konzol ajánlott TCL 50C835 Tv-re
3 valami jó szín + alap beállítások linket is köszönöm
4 milyan program kell hogy nézem rajta az esetleges pixel hiba, USB + változó színek ?
5 A 3 éves alap garancia terjed pixel hibára is? -
rainman72
nagyúr
válasz
Gsx-rr #16854 üzenetére
Igazából bármit mondhatott volna valszeg azt is elhiszed.
Így nem több mint egy szimpla rossz indulatú megjegyzés mert lehet nem azt vettél amit ő akart.
Ezekről a bolti eladókról meg annyit,hogy sokszor azt se tudják mit jelent amit mondanak,olyan mintha könyvből olvasnák. -
Ezt neked kell megfontolnod. Sajnos senki nem fogja tudni neked megjósolni, hogy a 3 év gyári garancia utáni további 3 éven belül lesz-e probléma a TV-vel.
#16854 Gsx-rr: Ez szerintem nem több szimpla rémhírterjesztésnél (az eladó részéről). Majd ítéld meg saját magad, és írd le a tapasztalataidat.
-
Gsx-rr
veterán
Elhoztam a 835-os TCL-t. A srác jó fej volt az alzánál ,majdnem ott is hagytam a tv-t
Jól nézd át ,meert a miniledes tévék hajlamosak a Blur-ra fehéredik a kijelző és van ,hogy nem egyből jön ki csak használat után. Még azt is megnézte ,hogy 5%-os a visszaküldés
-
humax
senior tag
Sziasztok
érdemes a Kiterjesztett garanciát A Tcl 55" TCL 50C835 Tv-re rá kötni ? +66000 Alza
Kiterjesztett garancia nélkül 263990 forint
263900 + 66000 = 329,990
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest