- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Már csak az ár a titok a Redmi Pad 2 Pro kapcsán
- Apple MacBook
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bellami
csendes tag
Sziasztok! Kb 3 hete van meg az 55c825 tv. Miért van az,hogy a hozzácsatlakoztatott kamera, rövid időn belül bezárja a lencsevédőjét? (amúgy is elég nehéz kinyitni), illetve az első beillesztés után, be lehetett állítani a gesztusvezérlőt, működött is a médialejátszónál. Akkor kipróbáltam 1x, 2x, jó volt. 2 hét eltelte után viszont nem reagál a mozdulatokra! Pedig a beállításokban be van kapcsoplva a funkció! Míg ezt megírtam, a kamera lencsevédője megint bezárt.
Másik. Az USB sem műxik. Eleinte a külső vinyóról néztem filmet. 2 hét után ez sem érzékeli még a pendrivet sem. Ezek megoldására van beállítási lehetőség, Én mondjuk nem találtam a beállításokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest