Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zedecske

    tag

    Hi.

    Bárcsak előbb olvastam volna, aztán cselekszem. Inkább ez jellemzőbb rám, de most valamiert kivetelt tettem. :(((

    Szal észrevettem, hogy a z FSP 400PNF tápom kissé bizonytalanul kezeli a ventillátorát. Mondom akkor venticsere, olyan bonyolult nem lehet. Olvastam(nem ebben a topikban), hogy ha nem akarok forraszthatni, akkor kivezetem csatlakozora a ventit, szjovan. Nosza. Beszereztem egy Froze-n Silent Wind 12cm es csodat. 1200 rpm, 3 tűs meg molex is, hydro-bearing, 1200rpm, etc. Mondom ez igy jol hangzik (a CFM kifejezes hat az kisse(nagyon) ismeretlen volt eddig). Kicsereltem, ratettem molexre(1200 rpm should be enough for everyone :DDD) . Fasza huvos levego jott ki a tapbol, egy ora multan sem volt meleg sem, langyos sem nagyon.

    Nem is volt baj, amig egy erosebb vgat bele nem tettem a gepbe(TDP stimmelt).Akkor egy bő oras jatek utan egyszercsak lekapcsolt a gep, mint amikor kihuzod a konnektorbol. Vga-cpu hofokok "tapintasra", rendben, osszvissz a tapot nem neztem meg. Vartam 3-5 percet, majd bekapcsoltam a gepet, es poccre indult. Nemi turka az esemenynaploban, es igazolodott az instant-off(a win nem adott rola jelentest). Roviddel utana kikapcsoltam. Azota nem piszkaltam, melozni is kell vmikor.

    Namost van egy szunetmentes elotte, mert olyan helyen ment a gep azelott, hogy jol jott a feszultsegkiegyenlites, de az akksik mar odavannak, szal egy pillanatnyi aramszunet elofordulhatott(mintha a monitor is kikapcsolt volna egy pillanatra) ez a jobbik megoldas.

    De itt a kerdes(végre...), hogy tekintve a CFM-jét a ventinek 1200-as fordulaton (44-55), az 1től a Vargáné és Tsa-ig terjedő skálán mekkora hülyeséget követtem el a tápventi kiválasztásakor?

    Esetleg tegyem at a ventit alaplapra, hadd porogjon 2200-at (hydro-bearing kibirja,nem)?

    Ha tudna valaki érdemi tanácsot adni, azt nagyon szépen megköszönném...

    A Fallout 3 igenis netes játék, mert mire összeguglizod az összes bugfixet, addigra több időt töltesz online, mint gameplay-el .-.

Új hozzászólás Aktív témák