Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz ritkaság #47488 üzenetére
[moderálva]
Először is szerintem simán kevered az általam elmített elektronikus előgyújtás szabályzást az elektronikus gyújtás az üllő- kalapácsos technikával, vagy a tirisztorossal, vagy nem tudom mit mivel, de én elektronikus előgyújtás szabályzásról beszéltem, ez meg ciki, de ott van a linkeden, mint az előgyújtás és a kopogási határ kapcsolata. Az udvaron áll 8 db kocsi, ma kicsit szerelgetős napom volt, épp kettőnek kotorásztam ennél a részénél, mindkettőn van kopogásszenzor, az egyik vezértengely pozíció szenzor alapján időzíti a gyújtást, és a kopogásszenzor alapján állítja az előgyújtást, a másik pedig gyújtástornyos, de szintén elektronikus gyújtású, mágneses elven működik a megszakítás, és szintén kopogásszenzor állítja az előgyújtást. Ami nincsen 25 éve az meg a vákuumos előgyújtás szabályzás, de nem mondd el senkinek.
Amúgy meg nem tudom miért raksz be linket gyertyákról, azt hiszed bármi új is volt ott? Az talán, hogy dícsérik a négypólusú gyertyát, ami a való életben meg egy zsákutca, legalábbis a jelenlegi állapotában rosszabb mint egy sima egypólusú platinabevonatos .[ Módosította: 7 ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
Aktív témák
- T14 Gen4 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 7840U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Dell Precision 5520 Gamer és Tervezői LAPTOP I7-7820HQ/ 16GB RAM / NVIDIA 4GB GDDR5
- Yaber Buffalo Pro U6 projektor Új ( bontott csomagolású)
- T14 Gen4 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest