Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz Kornel #29589 üzenetére
azért a bejáratás nem csak arról szól, hogy ne vidd 3000 fölé (bár inkább fordulat 70-75% fölé ne) hanem hogy ilyenkor inkább rakd vissza 5-be, vagy 4-be, mert 6-ban 70-80-nál nagyobb gázt adva azért terheled rendesen a hajtásláncot. Az enyém írja hogy mikor válts és 90 alatt fel sem ajánlja a 6-ot.
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
tboldi
nagyúr
Most vezettem az új Swiftet, módosítom a véleményem: jobban elférek benne, mint az Ignis-ben. Most rendesen be tudtam magamra állítani, nem úgy, mint a pozsonyi kiállításon.
A tesztautó egyliteres turbós volt, ez és a kicsi súly elég jó kombó, kellemesen lehet vele közlekedni. A háromhengerességből sok minden nem érződik, alapjáraton kicsit jobban ráz, de egy egyszerű halandónak (értsd: nem autóbuzinak) fel se tűnik. A hangját is inkább 4-5k felett hallani, de azt sem mondanám bántónak. Váltó nem rossz, de nem egy Honda Jazz szint. A belső viszont elég jó (olcsó kisautós szinten), az üléseknek is van némi tartásuk. Első blikkre ennyi, összességében tetszett.[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz Motion_Blur #29579 üzenetére
Háááhh, ti is nyomjátok a Spritmonitort?
Szépek az új gépek, grat mindenkinek hozzá!
Balesetementeset, millió kilométert bele!* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Kornel
veterán
Kösz srácok.
Annyi még, hogy ezután biztosan nem vennék szivot, valószerűtlenül jól megy, úgy, hogy gyakorlatilag nincs turbó lyuk, 70-80-rol 6-ban bármikor abszolválsz egy előzést, és raknám 7-be, ha lenne -
t1
addikt
Grat Kornél végre jól választottál
-
Kornel
veterán
válasz Motion_Blur #29581 üzenetére
Megy, de nagyon.
Kormány tényleg szokatlan, ahogy írják is, viszont ezen kívül ott van az úton.
Halknak nem halk, de sokkal halkabb, mint a civic volt, az extrák hada meg igazából szokatlan, csak kapkodom a fejem. -
Kornel
veterán
válasz Motion_Blur #29579 üzenetére
Kösz hogy figyelmeztetsz
De az első képet nézd, akkor láthatod.
60 km pálya, fix 130, 3000-et pörög 6-ban, utána 120 km országút, kint 100, bent 60.
-
addikt
Ha így folytatjátok nem állok jót magamért!
Gonosz egy brigád....
Jó szerencsét!
-
mdani01
aktív tag
biker & Kornel: Gratula a Suzikhoz.
iPhone 15
-
Tigi
őstag
Igen, mostanában sok új Szuzi talált gazdára, kollégám is napokon belül megkapja, sőt az egyik HR-es csaj is a két napos Vitarájával jár dolgozni.
Mindenkinek gratula az új autójához.
[ Szerkesztve ]
Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
tboldi
nagyúr
Mennyi új Suzuki! Grat mindenkinek!
-
Kornel
veterán
-
Thome
veterán
Ismét csatlakoztam a Suzukis táborhoz!
-
Kornel
veterán
Szerintem eleg jó ez az oldal.
Érdemi infót az vásárlás előtt. -
tboldi
nagyúr
Bezzeg a háromhengeres motoroknak milyen jó hangjuk van!
-
Kornel
veterán
Scross-ban nem hallani semennyire, kivétel ha nagyon fülelsz, akkor alapjáraton.
Emelett a papíron lévő 0-100 nem adja vissza a valós dinamikáját, mert a 100 elvileg csak 3-ban van meg, illetve a rugalmasságot alapból nem lehet ezzel mérni.
A zeperfs.com-on lévő összehasonlítások lesznek majd mérvadóak. -
xmad
őstag
-
xmad
őstag
Ma kiprobaltam az 1.0 turbo swiftet.. lett neki tiporva rendesen.. es meglepően nagyon jól megy..
-
dnelb
veterán
válasz CoolBoy323 #29528 üzenetére
Nekem 1.5el 150nél stabil 9.5-10 is megvolt a pillanatnyi Komoly az a 7.3
[ Szerkesztve ]
-
gerii
addikt
válasz CoolBoy323 #29528 üzenetére
Pedig az a valós.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Motion_Blur #29523 üzenetére
nekem pályán 140-nél 8-9-et fogyasztott... hogy a p.csbe csináltad???
-
Kornel
veterán
Evés ivás
-
Kornel
veterán
Pénteken öröm bódogság
-
Motion_Blur
félisten
7 év alatt a legmagasabb fogyimat értem el most: 7,33 l
80% autópálya óra szerint 150-el
20% városban tötymörgés2 személlyel, 195-ös gumival szerintem annyira nem is vészes
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Zoleee83
addikt
Na mi van itt semmi?
Mindenki kocsit hajt?
#megtörömmánacsendetmertüresatopickétnapja!* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Danex
addikt
A laptoptáskám az anyósülésre volt rakva és bal kanyaroknál a centrifugális erő pont annyival nyomta jobban az ülésben az érzékelőt, hogy azt hitte ül valaki benne. De ezt ügye a másodperc tört részéig volt így emiatt nem láttam az ikont, viszont a csipogás meg végig lejátszódott, hogy nincs bekötve a laptoptáska.
-
Danex
addikt
Kéziféknél még a középső kijelző is pirosan világítana, be voltam kötve és egyedül ültem a kocsiba. Az ajtók is rendesen be voltak zárva.
-
Danex
addikt
Más:
Ma hazafele rám hozta a frászt a kocsi, bal kanyaroknál véletlenszerűen csippant a műszerfal, lenézek sehol nem világít semmi.
Már fejben rendeztem a napjaimat mikor vigyem a szervizbe, meg nekem nehogy beálljon a kormányzár egy kanyarban.
Majd egyszer észrevettem, hogy egy nanosecre felvillant bal fent egy piros ikon... aki kitalálja mi okozta kap egy gratulációt
-
Siriusb
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest