Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-book olvasók
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
válasz dedike #37301 üzenetére
Scross, 1,4 turbó: 6,5 liter (számolva), több ezer km-es pályázás után (Magyarország, Szlovákia, Csehország, Németország, Svédország), két személlyel, megrakva, tempomattal (ami elég intenzíven gyorsít ha kell). 130, 140 km/órás max sebesség - szerintem, erre nem mondható hogy "szürcsől rendesen"
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
dnelb
veterán
válasz dedike #34709 üzenetére
Sajnos rosszak a példáid, mert azokat sorolod, akik valóban úgy dolgoznak, ahogyan azt az ügyfél kéri.
Miért, a szerelő hogy? Beviszed a kocsit, nem szólsz egy szót se, aztán csinál amit akar, gondol? Eskü nem értelek hogy mit akarsz ebből kihozni. Szerintem alap dolog hogy megmondom mit csináljon. Nem azt mondom meg, hogy milyen szerszámot használjon/hogy, mi módon eressze az olajat, hanem hogy milyet kérek. Azért ezt hadd döntsem már el én mit tegyen a kocsimba, nem?
Jah egyébként azért hordom márkaszervizbe mert a sok b*zi a szervizkönyvre van ráfüggve, aztán legyen[ Szerkesztve ]
-
Harkovz
aktív tag
válasz dedike #34700 üzenetére
Egy jó szakembernek nincs mit titkolnia,nem akar átverni ott lehetsz a kocsinál.Amilyen filléres "szakemberek"vannak már a szalonokban érdemes ott lenni annak aki ért hozzá persze.Amég garis muszály oda vinni.Én egyszer voltam szalonban 30 ezernél ott lehettem jól elbeszélgettem a szerelő sráccal.És én vittem az olajat is.Előre megbeszéltük nem volt gond.Az olajcserét és mindent amihez elég a szerszámom én csinálom már amit műhelyben kellett ahhoz találtam olyat aki normális volt és ott voltam a kocsival és nem is kellett egy szót sem bele szólnom,sőt még tanulni is lehet.Én a műszakit is végig néztem érdekelt mit mutatnak a mérések.Ez ne legyen már gond,persze az okoskodó fajtát is ismerem azt én is elhajtanám.
-
dnelb
veterán
válasz dedike #34700 üzenetére
Ennyi erővel a fodrász/tetováló/kozmetikus/fogász/masszőr/pultos stb stb is cseléd mert annak is te mondod meg mit akarsz. Vannak gondok a fejedben.. De ha te szereted hogy átb*sznak, lehúznak, az a te bajod. Ilyenekből élnek meg mint te, akik sz*rnak bele, lenyelnek, elfogadnak mindent amit eléjük tesznek ! Remélem a kocsidnál se állsz ott amikor szervizen vagy, akkor tényleg "tökéletes" vásárló vagy
Minek javítanám én? Nem az én dolgom, arra vannak ők. Nyújtanak egy szolgáltatást, kifizetem és kész, mindenki megy dolgára.
[ Szerkesztve ]
-
Sza_Sa
senior tag
válasz dedike #33408 üzenetére
1.6 szívó? Egyébként a Vitarát keresik, a régi s-cross jellegtelen, az újtól meg félnek - ki tudja, jogosan-e - a turbó miatt.
Szerk: a turbó miatt félnek, pedig a magasnyomású és a közvetlen befecskendezés kényesebb.
[ Szerkesztve ]
"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
Sza_Sa
senior tag
válasz dedike #32482 üzenetére
Nincs harag, én szeretek ilyen dolgokat csinálni, de van amire tutira nem tudnál rávenni. Egyébként furcsa helyzet, oda viszem ahol a gumit veszem, nem vihetem egy ismeretlen gumishoz, hogy : itt a gumi, a felni, a szelep, dobd má' össze! Senki sem szereti az ilyet.
Egyébként 1.3 Nm, az arckönyvben megválaszolták a feleségemnek. Azért nehéz ez a dolog, mivel van pár forgalomban lévő tpms, valamelyik 8Nm van amelyik ennyi. Manual nélkül nem tudhatja minden szelep értékét a gumis.
[ Szerkesztve ]
-
Sza_Sa
senior tag
válasz dedike #32477 üzenetére
Tényleg nem értek ahhoz, amit csinálok, de már a kontár minősítést meghaladom. Meg napról-napra fejlődöm.
Ez nem feltételezés, szimplán tudom, hogy nem tudja.
Egyébként a gumit nem én teszem fel, kenyeret sem sütök és járólapozni sem szoktam. Ezeket és még nagyon sok mindent szerszámok, hozzáértés hiánya vagy szimplán érdektelenség miatt meghagyom a mesterembereknek. És nem sajnálom a pénzt, ha jó az elvégzett munka.
-
nagyúr
En abszolut megertem. Nekem a futomuves beletorte a csavart a kerekanyaba, utana a karosszerias eljatszotta ugyan ezt meg egyszer, az egyik autoszerelo szarul allitotta be a hatso feket, M0-n bedagadt a melegben, hozzaert a dobhoz, elment a fek 120-nal, megint masik szaki 3.6L helyett 4L motorolajat ontott a motorba Jobb resen lenni.
-
Motion_Blur
félisten
Sajnos igaza van és jól csinálja. Én az elmúlt években végigszoptam lakásfelújítást, 10+ szakiból 1 ember az aki nem csinált több kárt mint hasznot.
És olyan gumisnál még nem voltam aki nem baszta volna le a felnimet, hiába kértem előtte hogy ne basszák neki a pisztolyt.. szartak rá. Sőt, pofával lekúrták a földre, már csupa karc és repedés az egykoron szinte tükörpolír felnim.
Bízzak én meg bárkiben is?
arról ne is beszéljünk hogy miként tették nagyjából végleg tönkre az autóm kézifékét... itt PH!-n ajánlott nagymesterek...
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
blakey
titán
válasz dedike #32461 üzenetére
Nem tudom ki milyen szokás szerint megy nyaralni illetve miként pakol, de mi, 2 gyerekkel eddig mindegyik autóban normálisan elfértünk, még a kalaptartón sem volt soha semmi. a hátsó ülésen a gyerekek kis kézi táskáik voltak, az is igaz, hogy mindig a "méretünknek" megfelelő autót választottunk/használtunk. Most nyáron sem voltunk túlpakolva a Vitarában, minden a kalaptartó alatt volt, pedig 2 hétig haza sem jöttünk.
Szóval én el nem tudom képzelni, hogy mi mindent lehet elcipelni egy nyaralásra, persze látom, hogy miket pakolnak ki, jellemzően a lányos családok, de tuti, hogy a felére nincs is szükség.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Kornel
veterán
válasz dedike #32208 üzenetére
Szerintem igenis elfér a topicban az autóhoz szorosan kapcsolódó téma, ami sok dolog miatt típus specifikus, lásd a TPMS, felni és az elcseszett gumi méret kérdését.
Egyébként nyugi, béke van
Danex: így van, plusz aki most áll autóvásárlás előtt, fontosak lehetnek az üzemeltetési költségek miatt az információk.
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz dedike #32021 üzenetére
Kellett a FL neki, most már a magán eladások között a 3. helyen áll.
Formája megosztóbb, de éppen ma nézték a parkolóban, hogy milyen szép.AMD: a fele nekem is hitel, de idén akár az egészet ki tudnánk fizetni, így nem nagyon zavar.
Annyi tartalék mindig lesz, amennyi a hitel rajta.[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz dedike #31384 üzenetére
6,1-be ideadják?
Furcsállnám.
Nézek is egy hahu-t.
Vagy B verzió, nem kifutó véletlenül?
Aurisokat nézegettem, 7-8M volt egy normálisan felszerelt, ehhez képest a nagyobb Verso furcsán olcsónak tűnne ennyiért.Mod: valóban jó áron vannak, meglepő: [link]
Mondjuk a 8+ literes fogyasztás erősen hangzik, a 6,5 vegyesemhez képest.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz dedike #30125 üzenetére
Minek ablakemelőt használni? Talán azért, mert van aki a természetes levegőt szereti vagy épp allergiás, stb. Én használom, sőt a klimát is okosan kell használni ahhoz, hogy megfelelő hatásfokkal működjön. Leállás előtt 10-15 perccel érdemes a sima levegőáteresztés használni, hogy a lecsapodott pára felszáradjon.
Amúgy meg is válaszoltad magadnak, hogy neked miért nincs gondod vele, nem használod az ablakot, ennyi. Linkeltem, hogy nem kamu amit írok, valós dolog, téged nem zavar, engem sem.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
M_AND_Ms
veterán
válasz dedike #30125 üzenetére
Minden reggel használom, amikor a céges sorompót nyitom a kártyával. Igaz, tíz évig ugyanezt tekerős ablakkal csináltam.
Amúgy, nyári napon felforrósodott utastérbe beszállva is lehúzom az ablakot, hogy kiszellőzzőn és pont jó, hogy van elektromos vezérlésű, mert az összes ablakot le tudom húzni, majd fel.
Szóval, klímás autóba bőven van indok az elektromos ablakra.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
blakey
titán
válasz dedike #30119 üzenetére
Pont a Szatunás légterelőkkel volt a gond, most fejlesztettek egy újat és tesztelés alatt van.Tönkreteszi egy idő után az ablakemelőt. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz dedike #30078 üzenetére
Itthon senki.
De nyugaton még annál is drágább, és nem csak papíron, listaáron.Miről meséljek?
Lemaradtam valamiről?dReFiX: ez nekem eddig új információ, főleg a suzuki nyugat európai árainak ismeretében, akkor ide járna az összes osztrák és német autót venni.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz dedike #29347 üzenetére
Igen, de a véletlenül sikerült dolgok többnyire jól sülnek el.(#29348) Zoleee83
Igyekeztem illetve valamennyire megpróbáltam alkudni is, végül szerintem egész jó lett a végeredmény. Hétvégén lesz egy hosszabb teszt, kiváncsi vagyok milyen lesz hosszabb távon.[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz dedike #28816 üzenetére
Tudom, láttam én is a neten ezt, meg van másik korrektnek tűnő is.
De.
Ha használt, akkor olyantól, akinél tudom, hogy mi volt az előélete.
Tudod mik vannak?
20-al felmegy a padkara parkoláskor, stb.
Aztán 1 év múlva kezdhetem a futóművet cserélni?
Akkor inkább új, 1.0 GL+ metallal, forgalomba helyezve 4,5M. -
Kornel
veterán
válasz dedike #28814 üzenetére
Mindenhonnan ezt hallom.
Ellenben a Ford több éve (5-6) nyomja ezt, hibátlanul.
Alapból az scross ezzel a motorral egy kisautó tömegét tudja (1090 kg), gondolj bele, az ennél 50 kg-al kisebb súlyú splash-ben pl. ennek a motornak a turbó nélküli változata van, mégis jön megy.
Én nem védeni akarom, mert fogalmam sincs róla, hogy milyen megbízható, de ugyanúgy az 1.4-rol sem, ellenben az 1.0T biztosan jól autozhato, mert kipróbáltam.
Ellenben ha lehetne, még mindig az 1.6 kellett tenném le a voksom, tudod, 3.3 -
tomi5244
őstag
válasz dedike #28311 üzenetére
Ha másnap ugyan úgy útba esik a kút, és így tudok spórolni 240.-ot akkor szerintem igen is számít. Vannak viszont akik direkt elmennek tankolni előbb, ha következő nap emelik az árat. Na azt én sem értem, mert amennyit spórol az különbözeten, annyit el is pacsál a kútig vezető úton.
-
-
roberto211
őstag
válasz dedike #27874 üzenetére
Nekem most jött gyorshajtás... Pár hete siettem kh-ba kisfiam anyjáért, este fele aztán le fotóztak 45e huf.. 90 helyett 148 kmph..
Nem tehetek róla ha suzukiba ülök mindig muszáj valamiért lepadlóznom az a swift meg ment is (1.5vvt aut) így a kettő már nem jó barát.
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
Tigi
őstag
válasz dedike #27244 üzenetére
Most múlt egy éves.
(#27242) kk831228:
Mióta bejöttek ezek a hidegek azóta nekem is ezt csinálja, csak akkor áll be szépen középre a mutató, ha nem kapcsolom be a fűtőventilátort, ha bekapcsolom akkor kis idő után lemegy kb. negyedig a mutató.[ Szerkesztve ]
Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Robogó, kismotor
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest