Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- SONY LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
negroo
aktív tag
Fentebb írtam, hogy ezek gyári üreg védelemmel látják el. Így a látható korúzíókat javíthatóak, de max költségeden kijavítasz rozsda foltokat és használod egészségel. Így a kisebb helyeken nem tudják kipucolni a gyári tőmítő rést és korodálhat emiatt hiába költesz rá vagyont. A szaki állítása szerint.
-
cigam
titán
Eddigy csak olajat cseréltem. 1-2 éve egy akciós(ingyenes) téli átvizsgáláskor mondták, hogy valamit lis alvázvédelmi problémát kellene javítani, és (állítólag) amikor olajat cseréltek, meg is csinálták ezt a javítást. Bár márkaszervíz volt, a karosszéri javításért/alvázvédelemért(?) külön nem kellett fizetni. Szóval gyanús a dolog, de eddig nem is foglalkoztam vele, csak most hogy itt írjátok jutott eszembe a dolog: Mit kell(ene) csinálni alvázvédelem címen? Hány éves kortól milyen gyakran?
-
-
Suzuki SX4 Sedan 1.6 GS 2008 115-120k km-rel, első tulajtól mennyire lehet jó vétel 1,85m-ért? Van a típusnak gyermekbetegsége, gyengeségei, rozsdásodási hajlam, összeszerelési probléma?
-
Sequadon
tag
válasz
roberto211 #25592 üzenetére
Azt nem írtam le, de a vizsga és a szerviz ahonnan az ajánlatot kértem két külön hely, szóval nem hiszem, hogy át akarnának vágni. Az én szerelőmnek nincs futópadja, anélkül meg gondolom nehéz ezt így kiszúrni.
Meg szeretném csináltatni én is a féket, nem ezzel van a baj, hanem hogy egy alkatrész (ami egy kis öntött fém, rajta egy kar, egy rugó, benne meg egy szelep) 100.000 Ft-ba kerül. Ennyit nem tudok (és nem is akarok) rákölteni. Utána kérdezek még az utángyártottnak, de esetleg jó bontót tudtok mondani Budapesten? Vagy olyan szervizt ahol tudnak ebben segíteni?
-
-
Studi
veterán
válasz
Dark Archon #25593 üzenetére
Egyetértek, ha a fék mérve ekkora eltérést mutat, azt meg kell csináltatni, és nem máshol levizsgáztatni.
Nekem tegnap vizsgáztatták SOS-ben a véres torkú, horpadt oldalú kocsit, szerencsére nem volt semmi nagy gáz, azt mondta a szerelő, hogy az alját itt-ott azért le kellett már kenegetni. Épp 14 éves, megy, ameddig megy, az alvázvédelemmel évekkel ezelőtt kellett volna foglalkozni. Igazából amúgy még mindig elvisz bármikor A-ból B-be, és bármilyen racionális és irracionális utódjelöltet nézek, az ára horror, a fenntartása méginkább.
-
válasz
Sequadon #25591 üzenetére
A tavalyi vizsgán én is így jártam a 2001-es Swiftemmel. Mondjuk én a lengéscsillapítókat rég kicseréltettem visszahíváskor, de a hátsó fékmunkahengereket nekem is cserélni kellett. Ez ilyen. Én valami 60eFt-t fizettem érte munkadíjjal, vizsgával és még az első kereszttartót is cserélték.
Elviheted máshoz is, de ha a fékerőszabályzót kell cserélni, nincs mese. Ezzel nem lehet szórakozni.
-
Sequadon
tag
Sziasztok!
2000-es évjáratú, 5 ajtós ferdehátú Suzuki Swiftemet elkaszálták műszakin. Első két lengéscsillapítót cserélni kellene. Ez tiszta sor, a márkakereskedésben utána érdeklődtem, valószínűleg cserélni fogják, ugyanis az enyémbe is a hibás alkatrész került. A másik probléma az volt, hogy a hátsó fékhatás nem elégséges. Azt mondták, hogy ~300 Nm a 900-1000 Nm helyett. Asszimetria nincs, mindkét oldal egyaránt rosszul fékez. A dob és a munkahengerek 2 hónapja lettek átnézve, szerelőm szerint nem volt velük semmi gond, vissza szerelte. Hátsó fékerő szabályzót mondták nekem, ha nem a munkahenger akkor biztosan az. Erre viszont kaptam egy gyönyörúséges 97 eFt + munkadíjas ajánlatot. Állítólag ebből nem létezik utángyártott, csak gyári. Utána néztem, valóban ennyi az ára. Érdekes, hogy a 4 ajtós sedanhoz létezik utángyárott és ötöd annyiba kerül.
A kérdésem az volna, hogy valóban ez lehet a gyenge fékhatás oka? Tényleg nincs utángyártott az 5 ajtóshoz? Bontott alkatrészt merjek bele rakni? Őszintén szólva nem szeretném az autó piaci értékének harmadát rákölteni egyetlen alkatrész cseréjére.
Segítségetek előre is köszönöm!
-
Bandus99
őstag
-
tomi5244
őstag
válasz
roberto211 #25584 üzenetére
Mintha jött volna már velem szembe swift amin nem világított, de akkor lehet, hogy a tompított meg égett és az kavart be. Tehát akkor a kettő együtt nem megy(?) - Érdekes.
-
tomi5244
őstag
Ezeknél az új ledes nappali menetfényeknél (swift, vitara) kell külön kapcsolgatni a bajuszon, vagy teljesen automata? Gyújtásnál, vagy járó motornál bekapcsol magától?
-
mdani01
aktív tag
válasz
Kornel #25576 üzenetére
Ha már szóba jött, tudsz jó lakatost?
Aki nem horror áron dolgozik Pest környékén.
Kokanyolast meg nem szeretnek, de most olvasom a cikk szerint 65-krol indul.
Oke ne rohadjon de 500ert venni swiftet ami "talan" nem rohad még, már sok érte véleményem szerint (és csak 1-2évvel fiatalabb). -
pjen
félisten
válasz
roberto211 #25577 üzenetére
Ezt tudom,csak szerintem nem csak kezdődő nyomok vannak amit el kell tűntetni,lehet ott már rozsda rendesen.
-
Kornel
veterán
válasz
mdani01 #25574 üzenetére
Ez nem tores, hogy komplett kaszni elemeket cserélj...
Kemeny lakatos munka.
Márpedig egy: jó lakatos alig van már itthon
Kettő: aki van kemény pénzt kér
100k alatt küszöb, meg egy két lakatolas az alján simán reális.
És akkor még rendezésről szó sem volt.
Alváz és uregvedelemmel kapcsolatban pedig olvasd el a TC ide vonatkozó cikket.
Az, hogy kenjük be sarral, akarom mondani valami fekete trutyival az alját, akarom mondani rá a rozsdára, az nem alvázvédelem, hanem kokanyolas.
Akkor inkább hozzá sem érdemes kezdeni.
Én biztosan nem vennék olyan autót, amin bármi rohad, még egy motorgeneral is jobb annál. -
mdani01
aktív tag
válasz
Kornel #25569 üzenetére
Alváz-védőzést tél előtt megakarom csinalni de 100k nem sok egy kicsit rá?
Futómű..bal elso keréknél kopog, megkell nézetni azt is. Jobb ajtó aljánál látni kicsit rohad, bal ajtónál kevésbé látható. Géptetőn pici horpadás (közelről látni csak).
Ez nem hiszem lenne 200-250k..Ha emlékszel robertonak került 140-50be a törése ami ehhez képest lóf@sz (szerintem). Ha meg igen akkor lelocsolom MM100-al350-ért hirdette de mivel eladni akarta nem árulni igy lett 325.
-
Kornel
veterán
válasz
roberto211 #25572 üzenetére
Aha.
És 96-os és nem rohad.
Vagy csak eltüntették a kezdődő nyomokat. -
Kornel
veterán
válasz
roberto211 #25570 üzenetére
Gomboc swiftek 800 környékéről már elérhetőek, simán jönnek majd lentebb árban.
Jó régi swift sose volt 300k-ert se, ez csak népmese.
Bármilyen műszakilag jó autó legalább 500k-ba kerül.
Teljesen mindegy, hogy opel, vagy suzuki. -
roberto211
őstag
válasz
Kornel #25569 üzenetére
Pont ezert nem vennek mar regi swiftet ..
Megmondom frankót qrva jó kisautónak tartom de 300 ert nagyon szerencsesnek kell lenni ahhoz hogy jót kifogjál..Ez egy dolg. Menjunk tovabb.
Normalis swiftek értelmes motorral 400-500k kozott van plusz atiras azaz minimum 500 kotelezo szervizzel egyutt.
4-500at meg egy swiftert sajnalnek kiadni megmondom őszintén. Itt már azert vannak alternativak ahol ha belemesz katyuba nem esik kb ki az ablak,korforgalomban nem esel ki ulesbol,dombra parkolaskor nem recseg a kasztni (vagy jarda) s legutolsó sorban van még alja s nem a rozsda tartja ossze.. Emellett oke h olcsón fenntartható filleres auto,meg nehol felfedezhető benne a dinamizmus de 4-500ert mas gyartoknal lehet mondjuk nem annyira rohados peldanyt venni ami valamennyi komfortot nyújt. Kezdenek kihullani mar a swiftek az az igazsag.. Nem tudom mi fogja atvenni a helyét..
-
Kornel
veterán
-
Kornel
veterán
válasz
huszi.gyb #25566 üzenetére
A suzukik nagyon rohadnak.
Tipikus helyek adottak, előbbiekben volt róla szó.
Amik nem rohadnak még, azokat ezen jól ismert okból inkább kitartjak árban, mert úgyis elviszik.
És ugye a piac áraz, ha nem vinnék el, nyilván olcsóbb lenne.
Ezen kívül a suzuki mindenki szerint egy igás ló, amit csak hajtani kell.
Na most ez nem igaz, a tervezett karbantartást ez is igényli, csak ezt ennek a hozzáállásnak köszönhetően mindenki elfelejti.
A rendszeres karbantartás márpedig pénzbe kerül, hiába olcsok az alkatrészek.
A rendszeresen karbantartott példányoknak pedig megkérik az árát, pluszban.
Én 2013-ban adtam el egy 2003-as 1.0 GL swiftet 600k-ert, most is elmenne annyiért olyan állapotban, ezt garantálom. LPG, makulátlan műszaki és esztétikai állapot.
Már 2009-ben is sokat néztem a swift piacot, amikor vettem az ezrest, 200-300 között akkor is csak hullak voltak, őrülök, hogy egy makulátlan 12k km-t futott példányt vettem 600k-ert, mint hogy féláron egy bontoszokevenyt.
Ez ugye eladasnal is meglátszott, mert árában eladható amradt az autó 4 év után.Illetve ugye az itteni tapasztalatok is megfontolandók, több kolléga adta már el a swiftjet a kaszni rohadása miatt.
-
huszi.gyb
senior tag
válasz
Kornel #25565 üzenetére
Pont a tapasztalatok érdekelnének. F Astra, Golf 3 már van 3 kiló alatt normális ("pici" benzines), persze abból is meg kell nézni párat, de nem lehetetlen kifogni. A Suzukit mindenki olcsó, olcsón fenntartható autónak tartja. Tudom, hogy mit várhatok tőle, nyilván nem egy G3 kényelmét, és minőségét, de most tényleg az lenne a lényeg, hogy minél olcsóbban A-ból B-be. Azért Budapest környékén van vagy 100db, ami olcsó, abból csak van 1-2 jó.
-
NemTom1988
csendes tag
válasz
huszi.gyb #25560 üzenetére
Mi faterom kollégájának adtuk el 150 eFt-ért a 94-s évjáratú 1.0 full fapad Stiftünket. 16 éve volt a családnál, öcsém és én is ezen tanultunk vezetni, aminek meg is lett az eredménye, illetve nekem volt egy kisebb koccanásom vele. Tavasszal volt műszakin, szerelő mondta, hogy ez volt utolsó, mert még le tudták taknyolni annyira, hogy átmenjen, de két év múlva tuti bukó, a kocsi értékének a többszörösét kéne rákölteni a rozsda miatt. Kívánom, hogy legyen szerencséd, de biztos, hogy sok keresgélésbe fog kerülni, találni egy jót kvázi olcsón. Tatabányáról hazafelé megálltunk Fehérváron jó pár kereskedésnél, de sehol semmi, az egyik nepper mondta, hogy 2-3 nap alatt elviszik őket. Suzukit se egyszerű venni
Viszont nekem kezd felszállni a rózsaszín köd, ugyanis ma egy véletlen folytan benéztem a padlókárpit alá, és nem igazán örülök annak amit tapasztaltam.. konkrétan be volt ázva a padlólemez.. Mivel csak a vezető oldalon volt vizes, így reményeim szerint csak a vízelvezető csatornát kell kipucolnom... hát igen használtautó ojjjééé
-
cigam
titán
SX4 műszerfal mögött, találok olyan (könnyen elérhető) csatlakozási pontot, ahol van fix 12V, ill. a járó motor esetén megjelenik a 12V? Nem elég a gyújtás ráadása, így a szivargyújtó kiesik. ~2A terhelhetőséget kellene elviselnie.
Vagy ezt inkább bízzam egy villanyászra, aki már tudja mi hol van?
-
huszi.gyb
senior tag
válasz
Kornel #25549 üzenetére
Sziasztok!
Én is nézegetem a Swifteket, kéne valami esőkabát télre a motor helyett (ne a dízel Stilo kopjon a városban). Azért a 600at túlzásnak találom érte. Képek alapján nyilván nem vonnék le messzemenő következtetéseket, de azért az 1.0 csak nem 400. Egy éve 200ért vitték el a 3as Golfunkat. Első tulaj, szép állapot, a szokásos helyeken felületi rozsda. Picit többet eszik mint a Swift de van benne anyag. -
dnelb
veterán
válasz
szentkuti11 #25557 üzenetére
https://m.facebook.com/media/set/?set=a.788798887896238.1073741878.100002984015266&type=3
-
szentkuti11
addikt
válasz
Kornel #25549 üzenetére
Nem tudom, hogy a Suzukiknál mi a helyzet, viszont szerintem erősen hibás az az állítás, hogy 400k-ig csak Swiftből találsz jót, az elmúlt 1 évben két autót is kellett vennem (Nissan Micra K11 1,3 1998, szervo, légzsák, el. ablakok, klíma, csak a rozsdával és a kuplunggal kellett foglalkozni összesen 60 000 forintnyit, az autó vételára pedig 260 000 forint volt + BMW E36 Compact 1999 1,6, szervo, két légzsák, klíma, BC, jó minőségű Hi-Fi, mechanikailag pedig semmi baja nem volt, egy-két esztétikai szépítés vitt el néhány tízezrest a 400k-s vételáron túl), és azért bőven nem a Swift az a szint, amiből normálisat lehet találni 400k környékéig, csak kell hozzá sok türelem, némi hozzáértés és még több szerencse.
Mindazonáltal köszönöm a helyreigazítást, ha esetleg érdemi tanácsot is kaphatok azon kívül, hogy a hossztartókon, a kereszttartókon, a küszöbökön és a tornyok tetején kívül hol szokott rohadni, illetve, hogy min látszanak még az elhasználódás nyomai, azt még inkább meg fogom köszönni.
-
NemTom1988
csendes tag
válasz
dedike #25550 üzenetére
Ette azt is a rozsda, de szó szerint.. Egyszer körbejártuk, és hagytuk is ott. Az előzőt pont a rohadás miatt adtam el, így a legfőbb kritériumom az volt, hogy minnél jobb állapotban legyen a kasztni, felszereltség, motor, ajtók száma másodlagosak voltak. De nem volt egyszerű..
-
NemTom1988
csendes tag
válasz
Kornel #25549 üzenetére
Ha nem telóról lennék linkelnék be pár hirdetést, miket árulnak 350-400 ezerért, szóval önmagában az ár sem garancia sajna.. Meg voltak olyan dumák, a hajam égnek állt..😃 Talán háztól nagyobb esély van normálisat kifogni, viszont ha tényleg jó, akkor alkudni se tudsz, nekem is megmondta az emberke, hogy 400 a vége ( 410ért hirdette), többet egy forinttal sem enged.
-
válasz
NemTom1988 #25548 üzenetére
Akkor az a tatabányai, amit a múltkor linkeltél is kuka volt? Pedig képről még viszonylag jól is nézett ki...
-
Kornel
veterán
válasz
NemTom1988 #25548 üzenetére
Igy van.
Egy használható swift minimum 400k.
És aki azt mondja, hogy ennyiért autót is kap, az nincs képbe a piaccal.
Ennyiért jó autót csak swiftet kapsz. -
NemTom1988
csendes tag
válasz
szentkuti11 #25546 üzenetére
Szia! Most vagyok túl én is Suzuki vásárláson, hát katasztrófa miket árulnak.. Tatabányán néztünk meg 10et neppereknél, szarabbul néztek ki, mint az elöző swiftünk.. Rozsda, beltér hányadék, végül Pápán magánszemélytől hoztunk el egy 1.3s Glx sedant 400 ezerért😃 egyébként ha nem látom az előzőeket sokaltam volna érte ( mégis csak Suzuki), viszont azokhoz képest szalonautó😃
-
dnelb
veterán
válasz
szentkuti11 #25546 üzenetére
Jót úgyse kap ennyiért. keressen olyat amire van kb friss műszaki, utána úgyis bontó lesz. cseréltek egy olajat aztán megy amennyit megy...
-
yanna
addikt
válasz
szentkuti11 #25543 üzenetére
199.999 Ft-ért én tuti nem vennék, mert szinte valószínű, hogy a vételár 2x-esét kell rákölteni. 599.997-Ft-ért meg kapni olyat, amire csak minimálisat kell költeni.
-
szentkuti11
addikt
Sziasztok,
Az egyik ismerősöm egy ideje keres magának legelső magyar Swiftet, nyilvánvalóan nagyon olcsón, természetesen engem kért meg, hogy segítsek kiválasztani a megfelelő darabot. Tudom, hogy a hátsó hossztartónál nagyon rohadós a kocsi, illetve elöl is szeret megindulni a tartóelemeknél az oxidáció. Ezeken és az autóknál alapvető dolgokon kívül van bármi, amit érdemes megnézni a kocsin? Utalhat bármi a futásteljesítményre, van olyan típushiba, amit könnyedén lehet ellenőrizni? Lehetőleg 1,3-asat keres, kivitel mindegy, az árral viszont meg van kötve a keze, 200 alatt kellene megúszni a vételárat.
-
cigam
titán
SX4-ben a baloldali kapcsolósorba (illumi cancel, ködlámpa kapcsoló) illeszkedő kapcsolót hol lehet venni?
Egy WEBshop-ban láttam majd 5k-ért(+posta). -
yanna
addikt
válasz
roberto211 #25535 üzenetére
Írtam, semmi nincs kizárva. Barátomnál van most egy trágya Rover, na annak a bal elejéből kormány tekeréskor olyan horrorfilmbe illő szél csapkodta kertkapu hangja, vagy kerti budiajtó nyekergése van, hogy 200 méterről hallani. Még nem tudjuk mi adja a hangot, de nem toronycsapágy.
-
máyköl
veterán
válasz
roberto211 #25535 üzenetére
Volt egy párszor csapágyas kocsim, eddig mindig az a jellegzetes morgás volt csak...
-
yanna
addikt
válasz
roberto211 #25532 üzenetére
Azt mondja kopog. A csapágyhang inkább morgás. Bár semmi nincs kizárva.
-
Hego
tag
Ha már szerelőkről van szó. Debrecenben tudtok atomjó szerelőt?
-
mdani01
aktív tag
Van ötletetek regi swiftel kapcsolatban alacsony sebessegnel de 60-nál is hallhato bal oldalon elolrol kopogás. Kerek felol hallhato. Eddig nem csinalta ma kezdte.
-
EZoli752
tag
Vitara GL+, sehogy se lehet navigációt tenni, hogy ne keljen a telefon?
-
EZoli752
tag
Nektek van gps az autóban gyárilag? Nem MirrorLink-re gondolok.
-
t1
veterán
válasz
Motion_Blur #25519 üzenetére
Vagy Köpci Veszprémben.
-
roberto211
őstag
válasz
Motion_Blur #25519 üzenetére
Erd messze van neked? Van itt egy jo szaki ha kell akk tudok tel.szamot adni?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
roberto211 #25518 üzenetére
Székesfehérvár.
-
roberto211
őstag
válasz
Motion_Blur #25516 üzenetére
Merre fele vagy?
-
válasz
Motion_Blur #25514 üzenetére
Szerintem rohadt sok. Maszekhoz merem az arakat, en mindig oda viszem, helyedben keresnek ismerosi ajanlas alapjan valakit.
-
gerii
addikt
válasz
Dark Archon #25513 üzenetére
Eszembe se jutott.
Motion_Blur: Szerintem egy maszek 5k-ért megcsinálja kompletten, még hogy 15k egy csere, vicc. Persze ha héliummal fújatják ki a hátsó dobokat reális az 5k.
-
Motion_Blur
félisten
Suzuki márkaszervízből elhajtottak az EBC tárcsáimmal és betéteimmel, mondván nem tudnak rá garit vállalni így nem csinálják meg.
Honda szervízben 15K-ért csinálják meg. Hátsó dobok tisztítása +5K.
Reális ár?
-
-
roberto211
őstag
válasz
dellfanboy #25510 üzenetére
Nem nem. Lagunat vettem az helyett de az mar nincs meg. Lehet lesz de nem tudom meg mikor..
-
negroo
aktív tag
válasz
NemTom1988 #25504 üzenetére
Szerintem felejtős.
Amúgy szép, de vannak rohadások ott a motor térben.
-
dellfanboy
őstag
válasz
roberto211 #23081 üzenetére
sikerult venned ignis sport-ot? ha igen mik a tapasztalataid? en is hasonlo cipoben jarok most
-
gerii
addikt
Automata Vitarát tud valaki valahol tesztvezetésre? Kíváncsi lennék milyen lett a 6 sebességes váltó, ráadásul fülekkel is lehet manuálisan váltani.
-
tomi5244
őstag
Ha már szóba került az új s-cross.
Kezdik tesztelni az új swiftet
A hátuljától félek, hogy nagyon lecsapják, de az első lámpákból ítélve még pöpec is lehet. A cikk írja, hogy marad 1.2 szívó, aztán meglátjuk. Kíváncsi vagyok.
-
válasz
Kornel #25491 üzenetére
Igazából nincs összehasonlítási alapom. (1998-ban volt legutóbb nem Suzukim, az egy 83-as Sierra volt, 1.6 benzinnel).
Minden Suzuki jól fogyaszt, ha tötymörgök, ugyanakkor menni is tud, ha nem sajnálom rendszeresen belehajtani a +5000-be.
Mondjuk egy turbós Suzit kipróbálnék, mikor nincs ott a kereskedő mellettem. -
NemTom1988
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem, ma megyünk megnézni az alábbi kocsit, érdekelne a véleményetek róla!egy 94-s Swift.et váltana, amit régóta használunk, szóval nem idegen a típus, viszont az újabb évjáratokat nem ismerem! Előre is köszi a szakértelmet!
http://www.hasznaltauto.hu/auto/suzuki/swift/suzuki_swift_sedan_1.3_glx_manager_v._102.000km_szervizkonyv_szep-10400462Üdv!
-
Kornel
veterán
válasz
anonymus89 #25502 üzenetére
Elvileg ha befér fizikailag után tudna, de franc tudja jobban jársz e vele.
Inkább legalább havonta ki kene venni, és teljesen feltölteni.
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- PlayStation 1 / 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Synology NAS
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Új okosotthon eszközök bolti ár alatt - Blitzwolf SHP15, Miboxer, Aqara eszközök
- 3D nyomtatott versenypályák, versenyzői aláírások
- Puremate PM505 aktív szénszűrős ionizáló levegőtisztító
- HomeAssistant és SolarAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- Mapei Keracolor fugázó anyag eladó több színben is (bontott)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza