Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Šolaire
veterán
válasz
Sidorovich
üzenetére
Szia steam-ről rendeltem kb másfél hét alatt megjött, most a God of War megy de a Cyberpunk is élvezhető rajta meg mikor mi : Elden Ring, Black Mesa, Soulsok, Death Stranding, Witcher 3. Én nem bántam meg.
-
Šolaire
veterán
válasz
Scarletiel
üzenetére
Sony fülesem van nehéz volt össze párosítani, nem látta a deck de azóta hibátlan.
-
Šolaire
veterán
válasz
kovsol
üzenetére
Köszi a lenéző gúnyos megjegyzést. Maga idejében jó volt nem szándékozom fejleszteni már, ha jól emlékszem Dark Souls 2 idején raktam össze. Régi játékokra tökéletes de most deck a fő platform nekem. Csak arra reagáltam komolyabb játékok is vállalhatóan futnak deck-en.
-
Šolaire
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Ezer hála.
Eszembe nem jutott volna. -
-
Šolaire
veterán
-
-
Šolaire
veterán
Sziasztok ma pihenő és volt időm szétnézni, őszi vásár. Ez a 2 játék régen kívánságlistán van nekem, decken remek és még magyar felirat is van.
Feltelepítem az egyiket kipróbálom.
-
Šolaire
veterán
Gondoltam, hogy lesz pár csavar a sztoriba az online része nagyon picit emlékeztet a soulsokra. Főszàl azzal meg nem haladok mert mindig van amit el kell vinni, a motort meg elhagytam valahol.
30z.Samu : engem beszippantott most félbemaradt jópár game God of War, Elden Ring, Cyberpunk szóval bőven elvagyok most decken.
cami][us : ezért is voltam ennyire kíváncsi erre a játékra mert eléggé megosztó, nekem eddig bejön. -
Šolaire
veterán
Sziasztok most nyúzom a Death Strandig-et, értem miért lett megosztó viszont nekem bejön, imádok csavarogni meg ráfüggtem a kézbesítésre. Lehet átmegyek a gls-hez melózni
. A lopakodás része csapnivaló nem egy Deus Exet vártam de ez így kevés inkább leverem az öszvéreket, 15 óra játék még az elején járok, Kojima beteg de ezért imádjuk. 
Esetleg valaki megvenné lassulás talán háromszor ha volt fagyás nem, korrektül fut a játék a vas pörög alatta. Pár tesztet olvastam azt írták elején 10-15 óra még csak a felszínt kapargatjuk nagyon kíváncsi vagyok mit tartogat ez a game. -
Šolaire
veterán
válasz
30z.Samu
üzenetére
A 2. Rész vannak hibài de zseniális a hangulata a 3 dlc meg brutál jó durva pályatervezése van mint a souls 1-nek és a legjobb bossok is itt vannak. A 3. Rész is jó de nem hagyott bennem olyan emlékeket mint az 1-2. Elden Ring meg szimplán nem tudod letenni és ez ritka manapság.
Most a Half Life 2-őt tettem fel hihetetlen milyen jó game még mindig
-
Šolaire
veterán
Sziasztok nem bírtam tovább és megvettem. Idáig tetszik és nagyon szépen fut ezen a kis masinán. Szóval nagy az öröm.
-
Šolaire
veterán
válasz
kozakalex200
üzenetére
Ja értem utoljára még Half Life 2 crack amire emlékszem
most már csak steam-en játszok nekem ezért nem hiányzik a win. -
Šolaire
veterán
Régóta tetszik ez a játék, bejönnek a japán rajzfilmek most akciós van benne magyar felirat ami nem sokat tesz mivel halandzsa beszéd van benne mint a Brohers-ben, de a hangsújból érteni sokmindent. Ráadásul decken remek
emléleztet a limbo brothers játékokra, látvány oled-en pazar a zene zseniális ajánlom mindenkinek ennyit simán megér szerintem.
[steam] -
-
Šolaire
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Első rész játszható deck-en, ki is próbálom holnap.
Én 3-szor játszottam végig asztalin nagyon szerettem a hangulatát. -
Šolaire
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
A 3 után lehet furcsa lesz a 2. Rész, meg bennem elég erős a nosztalgia is de majd írj beszámolót ha kipróbáltad, kíváncsi vagyok.
-
Šolaire
veterán
válasz
Šolaire
üzenetére
Ma délutàn volt időm jobban tesztelgetni a játékot, stabilan fut magas grafikai beállítások mellett 90 fps szinte mindenhol megvan, eddig bug-al nem találkoztam. Beállításokba az irányítási beállításokba gamepad-ot ki kell választani és érzékel mindent mintha 360 kontroller lenne. Mai napig szép ez a játék hihetetlen élmény oled-en játszani, végére értem még írok beszámolót.

-
Šolaire
veterán
válasz
chris0000
üzenetére
Szia ezt nem tudtam köszi
nagy a boldogság most. Első részbe is van vagy 100 órám a 3-at is imádom most is fent van, de a nosztalgia miatt a 2 a kedvencem. Flotsam-nak olyan hangulata van de még a menünek is az a zene stb szóval most öröm van.
tl-x : köszi majd ránézek mert tegnap is jött le valami frissítés a 3-hoz, nem futott valami jól kevés volt az fps azóta gondolom javították.
-
Šolaire
veterán
Elvileg nem támogatott, nagyon szépen fut jól működik minden. Witcher 2.
-
Šolaire
veterán
válasz
Dawide@axele
üzenetére
Nem de majd ránézek van magyar felirat, elég gyorsan olvasok de nagyon hamar eltűnik van, hogy a mondat végét nem tudom elolvasni.

-
Šolaire
veterán
Sziasztok nem ismertem eddig a szériát, de most elég jó akciót kapott. Nagyon bejön, harcrendszert még szokni kell, a látvány pazar oled-en.
-
Šolaire
veterán
Meghoztátok a kedvem ahogy olvasgatom a fórumot. Én most ezt húztam be, nosztalgiázok kicsit.
[link] -
Šolaire
veterán
válasz
stickermajom
üzenetére
Én a steam os miatt választottam a deck-et jól eltalálták szerintem, fura azóta be se kapcsoltam az asztali gépem
Régebben magyarításokat tettem fel de amikkel most játszok azokhoz nincs szükség. -
Šolaire
veterán
Sziasztok most teszteltem deck-en Halo Master Chief Collectiont. Igaz nem kapta meg a remek címkét csak játszható, tökéletesen fut Halo 4-et pörgetem nagy az öröm.
-
Šolaire
veterán
-
Šolaire
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
Elvárásaimat bőven hozta a deck eddig
nem semmi kis ketyere -
Šolaire
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
Death Stranding ha nem látom a saját szememmel el se hiszem, hogy néz ki a deck-en és sehol egy döccenés hdr-nek nem éreztem szükségét mert így is jól néz ki. Itt be lehetett állítani nagyobb betűméretet a cyberpunk-nál néha mereszteni kellett a szememet, még a witcher 3-ra vagyok kíváncsi de nagyon.
-
Šolaire
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
Én csak steam-ről játszok ezért is választottam a deck-et, ha akarok mókolni ott az asztali pc, kipróbáltam Cyberpunk-ot, Death Stranding nekem egy szavam sincs eddig azt kaptam amit vártam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Egyébként amióta megvan a deck sokkal aktívabban játszok, asztalit volt, hogy hónapokig be se kapcsoltam. Jó kis kütyü ha lesz belőle új kiadás pl deck 2 én biztos vevő leszek rá.