Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bepken

    veterán

    válasz hj.jani95 #6853 üzenetére

    én spec JSAUX oldaláról rendeltem hozzá tokot és üvegfóliát

    mindkettővel meg vagyok elégedve - üvegfólia mondjuk olyan nagyon nincs igénybe véve, tekintve, hogy érintőképernyőt minimálisan használom... :D de azért jó, ha van rajta szerintem, régi berögződés. (ráadásul kettőt küldenek belőle)

    a tok is teljesen jó, imádom a hátlapon a kis kitámasztóját! simán le tudom tenni a Deck-et valahová és legtöbb játékot még így is kényelmes játszani - és nem kell tartanod folyamatosan a kütyüt (azért órák után tud súlya lenni :D )

    talán egyetlen negatívum, hogy a felső része a toknak puhább anyagból van (illetve nincs annyira merevítve) és így nem feszül rá teljesen a Deck tetejéhez - ez azonban csak külsőség, funkcióját nem befolyásolja.
    úgy vagyok vele, hogy majd egyszer úgyis veszek rá valamilyen skint :) szóval akár tok nélkül is használhatnám. leginkább ez is berögződés, plusz a kitámasztó miatt van rajta.

    ╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝

Új hozzászólás Aktív témák