Hirdetés
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
hj.jani95
üzenetére
én spec JSAUX oldaláról rendeltem hozzá tokot és üvegfóliát
mindkettővel meg vagyok elégedve - üvegfólia mondjuk olyan nagyon nincs igénybe véve, tekintve, hogy érintőképernyőt minimálisan használom...
de azért jó, ha van rajta szerintem, régi berögződés. (ráadásul kettőt küldenek belőle)a tok is teljesen jó, imádom a hátlapon a kis kitámasztóját! simán le tudom tenni a Deck-et valahová és legtöbb játékot még így is kényelmes játszani - és nem kell tartanod folyamatosan a kütyüt (azért órák után tud súlya lenni
)talán egyetlen negatívum, hogy a felső része a toknak puhább anyagból van (illetve nincs annyira merevítve) és így nem feszül rá teljesen a Deck tetejéhez - ez azonban csak külsőség, funkcióját nem befolyásolja.
úgy vagyok vele, hogy majd egyszer úgyis veszek rá valamilyen skint
szóval akár tok nélkül is használhatnám. leginkább ez is berögződés, plusz a kitámasztó miatt van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Robogó, kismotor
- Microsoft Excel topic
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 8 G1i Intel Core Ultra 5 14" FHD+ 2029.01.08-ig Garanciás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 (T14 G3) i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / WUXGA / Win11 Pro 12 hó garancia
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de azért jó, ha van rajta szerintem, régi berögződés. (ráadásul kettőt küldenek belőle)
szóval akár tok nélkül is használhatnám. leginkább ez is berögződés, plusz a kitámasztó miatt van rajta.
Cucuska2