Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Milyen TV-t vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Apple MacBook
- PLC programozás
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
kicsit elvette a kedvem pár videó az anti-glare kijelzőtől, megmondom őszintén... többször, több helyen említették, hogy a képet kicsit tompítja - illetve a színeket - és eszembe jutott, hogy anno egyik telefonomon volt egy ilyen üvegfólia... pár hétig csupán, mert nem szerettem, pont az említett okok miatt.
persze benne van, hogy egy Kínából rendelt (ráadásul 4-5 éve) fólia minőségéhez képest azért sikerült időközben fejlődni és nem lenne bajom vele
de kicsit jobban örülnék, ha választható opció lenne (vagy külön adnák fólia formájában hozzá)értem, amit mondasz, ismerős az érzés sajnos, hogy hamar tele lehet nyomni a tárhelyet :/ tennék fel újabb játékokat is, de én is - ahogy nagyon sokat mások is itt a topikban - inkább a régebbi címek pótlására venném. nagy gépben terrás vinyó + 256 SSD kombó van egyébként, olyan 6-700GB játék van fent jelenleg, de ebben benne van a GTA5, AC Origins, Odyssey, Valhalla és a WZ 2.0 is... szóval ezek nélkül megleszek Decken
bár! ha AC elfut rajta, akkor Origins-től lehet újra végignyomom majd
illetve még a Hogwarts Legacy lesz egy kardinális pont! ugyanis asszonykám felé is úgy kommunikáltam ezt a dolgot, hogy kütyüt veszek, amivel ágyból lehet majd tolni a varázsló iskolában! (egyáltalán nem szokott kockulni.... egyelőre!
)apropó! újabb játékok hogyan futnak/néznek ki dokkolt módban? mondjuk 1080iz felskálázva?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD,i5-4300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- ACER F5-771G 17" full HD i5 7200U 16GB DDR4 RAM 1TB SSD GTX 950M
- Dell G15 5511 i7-11800H RTX 3050Ti 16 GB RAM 15,6" Full HD 120Hz
- Lenovo Legion Pro 5 Új RTX 5070 / i9-14900HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
- HP omen 17-w131ng bontva
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de kicsit jobban örülnék, ha választható opció lenne (vagy külön adnák fólia formájában hozzá)
bár! ha AC elfut rajta, akkor Origins-től lehet újra végignyomom majd
Cucuska2