Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• d@vee

őstag

válasz totopad #3524 üzenetére

Jól gondold meg. Nagyon jó kis gép, szeretem, egyetlen(na jó, inkább a legnagyobb) negatívum a gyenge üzemidő keményebb játékok alatt, de ezt egy rádugott power bankkal, vagy mindíg hálózatra kötve(így viszont nem annyira hordozható ugye...) orvosolható.
    Ha ilyen összegben gondolkodsz, nem idegenkedsz a kontrolleres irányítástól és szeretnéd hosszú távon használni, inkább egy konzolt javasolnék, mindegy hogy PS5 vagy Xbox, mindkettőnek megvannak az előnyei.
    Elég erősek még évekig játszani a legújabb címekkel, nem épp porig butított grafikán és felbontáson, használtan is vehetsz játékokat, valamint nem kell az akksi idővel bíbelődni. Ha meg valaki kicsapja dokkolóra, akkor édes mindegy ha nem egy "gyengébb" gépet kötsz hálózatra, hanem valami rendeset.
    Jelenleg van gamer PC-m, Deck-em és PS5-öm is, ennem alapján írtam a fentieket.
    Nálam a lényeg a külföldi munka miatt, hogy hordozható legyen, ne kelljen játék miatt egy dög laptopot, netán asztali gépet hurcolászni. Nagyrészt kiszolgálja az igényeimet, de szeretek retrózni is, ezért nem bántam volna egy FHD kijelzőt, elfért volna benne, régi címeket simán viszi magasabb felbontásban is.
    Összvissz jelenleg nem csalódnál benne, de ha évekig meg akarod tartani, azért keményen kompromisszumos lesz majd.

Új hozzászólás Aktív témák